Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Джак Лантерн
Много добър 4
(1 глас)

Джак Лантерн

Джак Лантерн е страхотна екшън игра с 12 нива пълни със стрелба и изненади. Направи се герой по свой вкус и се впусни в екшъна. Събирай сладки и си купувай нови оръжия с които лесно ще елиминираш злите създания които ти се изпречват на пътя.
Посещения: 3331 Добавено: пт 5 апр 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Джак Чудовището
Карайте мощен 4x4 джип през трудно проходими терени и събирайте бонус точки за максимален резултат. Постарайте се да финиширате, без да се преобърнете или катастрофирате, за да отключите следващото ниво.
Джак Чудовището
4.00
21,6K
GalactaGems
Това е класическа аркадна игра, в която управляваш космическия си кораб през родната ти галактика, избягваш ракети и метеори, докато събираш изгубените си галактически скъпоценни камъни.
GalactaGems
5.00
5K
Ръката на Меси
Ръката на Меси се опитва да избяга от един зъл футболист от Реал Мадрид, който иска да я настъпи и убие. Прескачай топките и другите футболисти които се опитват да те спънат.
Ръката на Меси
3.00
6,3K
Хобо 7: Рай
Седмата и последната версия от серията на епичната игра Хобо. След като Хобо победи Сатаната в шеста версия, той се озовава в Рая. Само че се оказва че Ангелите и другите праведни души не са много приятелски настроени. Хобо ще трябва да измине дълъг път, докато накрая се срещне с Бог.
Хобо 7: Рай
4.50
9,3K
Екип от Крадци
В аркадната игра Екип от Крадци, вие сте на чело на екип от разбойници, извършващи опасни грабежи. В началото на играта започвате само с един специалист по кражби с взлом, а на по-високите нива екипът ви от крадци нараства. Съберете всички ценности в къщата преди да се е задействала алармата и избягвайте различните капани, които могат да попречат на мисията ви.
Екип от Крадци
5.00
4,1K