Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Скоростно Рали Х
Много добър 3.25
(4 гласа)

Скоростно Рали Х

Скоростно Рали Х е страхотна състезателна игра с триизмерна графика. Играта изисква инсталиран Unity Player. Избери си състезателна кола и се впусни в надпреварата. Ще трябва да се състезаваш срещу останалите 7 компютърно управлявани опоненти.
Посещения: 45726 Размер на файла: 15 MB Добавено: чт 11 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
F - цял екран
V - смени камерата.
Скоростно Про Рали
Скоростно Про Рали е триизмерна състезателна игра в която се състезаваш на затворена писта срещу компютърно управлявани опоненти. Играта предлага 10 различни писти на които можеш да се състезаваш с 20 различни спортни коли. Избери си кола и писта която ти допада най-много и се впусни в надпреварата.
Скоростно Про Рали
4.25
27,8K
Паркирай Супер Коли
Третата версия на страхотната паркинг игра е вече факт. Новата версия предлага много нови места за паркиране където може да изпробваш шофьорските си умения. Докажи се като добър шофьор като паркираш преди да е изтекло времето и без да одраскаш скъпите коли. Успех.
Паркирай Супер Коли
3.40
9,5K
Боксер рали
Много приятна игра със супер спортни автомобили. Състезавай се срещу други компютърно управлявани опоненти. Завърши първи за да отключиш нови писти и нови коли.
Боксер рали
4.00
21K
Rally Point 4
Четвъртата версия на страхотната Rally Point 4 е вече тук. Новата версия предлага уникална 3D графика и много нови нива и коли. Успех.
Rally Point 4
4.00
11,5K
Tractor Parking HD
Tractor Parking HD е страхотна триизмерна игра. Действието се развива в селска ферма, където ти управляваш трактор и трябва да го паркираш на точно определено място за да минеш нивото. Внимавай да не се блъскаш в оградите и другите препятствия тъй като енергията ти е ограничена. Успех.
Tractor Parking HD
5.00
7,5K