Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Война срещу Подводния Свят
Отличен 5
(1 глас)

Война срещу Подводния Свят

Голямо подводно земетресение разтърсва дъното на океана през 2018 година. Това дава шанс на мутантите които живеят в океана да се опитат да превземат цялата планета. Те вече са построили военни бази по цялото океанско дъно. Хората пращат боен кораб който да се сражава с мутантите, и ти си неговия капитан.
Посещения: 5972 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 12 апр 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация за бомби.
1-6 използвай предмети.
Война на Световете
Война на Световете е много интересна космическа стратегия. В тази игра ти си космически командир който защитава земята от извънземните които се опитват да я разрушат. Сражавай се с вражеските кораби и заздрави позициите си дотам че да можеш да разгромиш извънземната планета и да спреш атаките на извънземните.
Война на Световете
3.00
3K
Война срещу Хобо
Нова бойна игра с много серийки и тайни удари. Луфи е решил да обяви война на всички хобовци които тероризират обикновените хора в града. Успех.
Война срещу Хобо
3.00
5,5K
Война в Небето
Война в небето е летателен симулатор направен за Unity 3D player. Имаш избор измежду три различни модела самолети - всеки от тях с различно оборудване. Има няколко различни мисии които трябва да изпълниш, за да спечелиш пари. А парите може да използваш за да подобряваш самолета и оръжията.
Война в Небето
4.50
8,5K
Война 2
Война 2 е ретро триизмерен шутър вдъхновен от вечната класика Doom. Движи се по коридорите и стреляй по всичко което се движи. Събирай амуниции и енергия докато се опитваш да избягаш от подземната военна база.
Война 2
4.00
24,6K
Ловец на Зомбита (Zombies Hunter)
Биохимичен вирус върлува по цялата земя и почти всички хора са заразени и превърнати в зомбита. Като единственото лице, което има антитела срещу заразата, вие трябва да спрете тези зомбита преди те да са изяли малкото останали хора! След всяка вълна от зомбита можете да използвате спечелените пари за да подобрите вашите оръжия.
Ловец на Зомбита (Zombies Hunter)
3.00
8,6K