Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Война срещу Подводния Свят
Отличен 5
(1 глас)

Война срещу Подводния Свят

Голямо подводно земетресение разтърсва дъното на океана през 2018 година. Това дава шанс на мутантите които живеят в океана да се опитат да превземат цялата планета. Те вече са построили военни бази по цялото океанско дъно. Хората пращат боен кораб който да се сражава с мутантите, и ти си неговия капитан.
Посещения: 6009 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 12 апр 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация за бомби.
1-6 използвай предмети.
Война на Световете
Война на Световете е много интересна космическа стратегия. В тази игра ти си космически командир който защитава земята от извънземните които се опитват да я разрушат. Сражавай се с вражеските кораби и заздрави позициите си дотам че да можеш да разгромиш извънземната планета и да спреш атаките на извънземните.
Война на Световете
3.00
3K
Война срещу Хобо
Нова бойна игра с много серийки и тайни удари. Луфи е решил да обяви война на всички хобовци които тероризират обикновените хора в града. Успех.
Война срещу Хобо
3.00
5,5K
Война в Небето
Война в небето е летателен симулатор направен за Unity 3D player. Имаш избор измежду три различни модела самолети - всеки от тях с различно оборудване. Има няколко различни мисии които трябва да изпълниш, за да спечелиш пари. А парите може да използваш за да подобряваш самолета и оръжията.
Война в Небето
4.50
8,5K
Война 2
Война 2 е ретро триизмерен шутър вдъхновен от вечната класика Doom. Движи се по коридорите и стреляй по всичко което се движи. Събирай амуниции и енергия докато се опитваш да избягаш от подземната военна база.
Война 2
4.00
24,7K
Monster Truck Assault
Monster Truck Assault e двуизмерна състезателна игра с камиони. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти, стреляй ги с ракети и използвай турбо за да ги победиш. Печели пари от състезанията и подобрявай машината си за следващите състезания.
Monster Truck Assault
4.00
4,6K