Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бягство от Древния Храм
Отличен 5
(1 глас)

Бягство от Древния Храм

Древно Бягство е аркадна игра с ретро графика. В тази игра ти си в ролята на млад изследовател, който е намерил древен храм пълен с големи червени диаманти. За жалост, точно когато се опитват да приберат диамантите се задейства механизъм който заключва младия изследовател в храма.
Посещения: 2822 Размер на файла: 7 MB Добавено: вт 16 апр 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Z - бягай.
Бягство от Дивия Запад
Бягство от Дивия Запад е забавна игра в която трябва да помогнеш на местния шериф да залови банковите обирджии. Бягай възможно най-бързо, и избягвай препятствията докато преследваш бандитите. Успех.
Бягство от Дивия Запад
3.83
2,9K
Бягство с Джип
Бягство с Джип е триизмерна игра в която ти караш оффроуд машината си по различни терени изпълнени с препятствия. Карай внимателно защото горивото ти е ограничено, и събирай бонуси с които ще можеш да подобриш машината си, и съответно следващия ти опит ще е винаги по-добър от предния.
Бягство с Джип
3.50
17K
Бягство към Ада
Пробивай си път през подземния свят, като изпълняваш различни задачи. Събирай златни монети, и ги използвай за да подобряваш уменията си на края на всяко ниво. Изпълни всички мисии за да се завърнеш в къщи и да се изправиш лице в лице с най-опасния си враг - Тортата на отчаянието.
Бягство към Ада
3.75
3,9K
Бягство от Тъмницата
Бягство от Тъмницата е забавна игра в която бягаш и прескачаш препятствия. Целта ти е да изминеш максимално разстояние с един опит. След всеки опит можеш да подобряваш уменията си за да стигнеш по-далече.
Бягство от Тъмницата
5.00
2,6K
Бягство от Императора
Главния герой Кузко е изпаднал в неприятна ситуация. Той е преследван от Императора и не трябва да се оставя да бъде заловен. Използвай специалните му умения да се превръща в различни животни. Бягай през нивата и събирай бонуси.
Бягство от Императора
4.00
4,8K