Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Опасно Рали 3
Добър 2.8
(5 гласа)

Опасно Рали 3

Опасно Рали 3 е страхотна триизмерна игра в която ти си шофьор на Мафията и трябва да изпълняваш различни мисии. Това което прави тази игра уникална е избора на машини. Можеш да играеш нивата като избираш между хеликоптер, кола и мотор. Успех в изпълнението на опасните мафиотски мисии.
Посещения: 69318 Добавено: вт 16 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Дрифт за двама
Изпробвайте шофьорските си умения на затворена писта. Дрифтвайте в завоите за допълнителни точки, но и гледайте да сте начело в класирането. Играта може да се играе от двама едновременно.
Дрифт за двама
4.09
92K
Mad Trucker 3
Карайте огромен камион, въоръжен с картечница и оръдие. Стреляйте по колите и самолетите които ви атакуват. Пазете се да не се блъснете и ремонтирайте и зареждайте камиона редовно. Със спечелените пари можете да подобрявате камиона си.
Mad Trucker 3
4.50
26,3K
Herbie Racing
Herbie Racing е 3D игра с коли, в която участвате в състезание с ретро коли. Карайте внимателно и се постарайте да пресечете финиш линията първи.
Herbie Racing
4.00
73,3K
Дрифт Рейсинг 3D
Дрифт Рейсинг 3D е триизмерна състезателна игра с коли. В началото на играта можеш да се състезаваш само с една кола, но с напредването на играта ще отключиш още мощни коли.
Дрифт Рейсинг 3D
3.00
9,3K
Малки рейсъри
В играта малки рейсъри управляваш малък Smart по магистралата. В играта има 4 нива и всяко ниво е на различно място. Твоята мисия е да избягваш трафика и други препятствия по пътя. Събирай пари за подобрения.
Малки рейсъри
4.00
35,4K