Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Вестникарчето 3
Отличен 5
(1 глас)

Вестникарчето 3

Вестникарчето е семпла разтоварваща игра, в която ти си в ролята на малко вестникарче което обикаля квартала с колелото си и доставя вестници по домовете на хората. Опитвай се да вкараш вестника в пощенската кутия, като за целта трябва да натиснеш шпацията малко преди самата кутия. Събирай бонусите по улицата, и се пази от препятствията. Успех.
Посещения: 2261 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 19 апр 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките и шпацията.
Вестникарчето
Римейк на класическата видео игра "Вестникарчето". Този път нашия герой няма да разнася вестници, а ще сее разруха из квартала.
Вестникарчето
3.00
5K
Вестникарчето 2
Вестникарчето 2 е екшън игра с колела. В тази игра ти си в ролята на лошото вестникарче което чупи прозорците със вестниците. Ако счупиш всички прозорци, къщата е разрушена и печелиш екстра бонус точки.
Вестникарчето 2
3.00
22,6K
Парния Пират
Парния Пират е легендарен пират който защитава скъпоценните си карти на съкровища от злите роботи които се опитват да ги заграбят. Използвай мечовете и пистолетите си за да пазиш картите си. Строй допълнителни защитни кули за да ти помогнат в отблъскването на вражеските атаки.
Парния Пират
4.33
3,2K
Gun Rider
Gun Rider е екшън игра с камиони захранена от Unity технология. Играта предлага зашеметяваща графика и много подобрения за джипа ти. Забавлявай се докато стреляш и караш джипа си в тази реалистична триизмерна игра.
Gun Rider
4.11
5,4K
Ядосаната Бабка
Ядосаната Бабка е игра в която трябва да бягаш максимално бързо през нивата. Играта е направена за Unity Player и предлага зашеметяващи триизмерни графики. Има няколко постижения които можеш да отключиш. Покажи на останалите че не си толкова стара колкото изглеждаш.
Ядосаната Бабка
4.00
9,5K