Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Вестникарчето 3
Отличен 5
(1 глас)

Вестникарчето 3

Вестникарчето е семпла разтоварваща игра, в която ти си в ролята на малко вестникарче което обикаля квартала с колелото си и доставя вестници по домовете на хората. Опитвай се да вкараш вестника в пощенската кутия, като за целта трябва да натиснеш шпацията малко преди самата кутия. Събирай бонусите по улицата, и се пази от препятствията. Успех.
Посещения: 2712 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 19 апр 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките и шпацията.
Вестникарчето
Римейк на класическата видео игра "Вестникарчето". Този път нашия герой няма да разнася вестници, а ще сее разруха из квартала.
Вестникарчето
3.00
5,3K
Вестникарчето 2
Вестникарчето 2 е екшън игра с колела. В тази игра ти си в ролята на лошото вестникарче което чупи прозорците със вестниците. Ако счупиш всички прозорци, къщата е разрушена и печелиш екстра бонус точки.
Вестникарчето 2
3.00
22,9K
Замъка на чудовищата
Готина игра, с прекрасна графика и доста добър защитен геймплей. Мисията ти в тази игра е да защитиш кралицата злите чудовища които прииждат на орди. Произвеждай защитни единици от гробовете останали от мъртвите чудовища.
Замъка на чудовищата
5.00
10,1K
СуперБайк състезание
СуперБайк състезание (Superbike Racer) е уникална игра с мотори. Графиката е триизмерна, с красив фон. Играта е много динамична. Стартираш на 20 позиция и трябва да си пробиеш път до върха. Събирай бонуси и използвай турбото.
СуперБайк състезание
4.50
22,2K
Бил куршума 3
Това е светът на Бил куршума 3! Целта на играта е да избягвате препядствията и да достигнете до края на нивото. По пътя си може да разбивате тухли и врагове за да печелите точки.
Има множители на точките които се прибавят към резултата ви на края на всяко ниво.
Бил куршума 3
5.00
4,4K