Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Вестникарчето 3
Отличен 5
(1 глас)

Вестникарчето 3

Вестникарчето е семпла разтоварваща игра, в която ти си в ролята на малко вестникарче което обикаля квартала с колелото си и доставя вестници по домовете на хората. Опитвай се да вкараш вестника в пощенската кутия, като за целта трябва да натиснеш шпацията малко преди самата кутия. Събирай бонусите по улицата, и се пази от препятствията. Успех.
Посещения: 2466 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 19 апр 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките и шпацията.
Вестникарчето
Римейк на класическата видео игра "Вестникарчето". Този път нашия герой няма да разнася вестници, а ще сее разруха из квартала.
Вестникарчето
3.00
5,2K
Вестникарчето 2
Вестникарчето 2 е екшън игра с колела. В тази игра ти си в ролята на лошото вестникарче което чупи прозорците със вестниците. Ако счупиш всички прозорци, къщата е разрушена и печелиш екстра бонус точки.
Вестникарчето 2
3.00
22,7K
Тоалетна - Ракета
Много забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние със своята ракета - тоалетна. След всеки полет можеш да използваш спечелените точки за да подобряваш тоалетната и да постигаш по-добри резултати.
Тоалетна - Ракета
4.33
12K
Бягство от Древния Храм
Древно Бягство е аркадна игра с ретро графика. В тази игра ти си в ролята на млад изследовател, който е намерил древен храм пълен с големи червени диаманти. За жалост, точно когато се опитват да приберат диамантите се задейства механизъм който заключва младия изследовател в храма.
Бягство от Древния Храм
5.00
2,5K
Джипове и Зомбита
Джипове и зомбита е страхотна екшън игра със зомбита, джипове и много стрелба. Населението на планетата Земя е заразено с опасен вирус който превръща хората в зомбита. Запали бронирания си джип и започни да разчистваш улиците от гладните за мозъци зомбита. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш оръжията си.
Джипове и Зомбита
3.00
10,6K