Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Вестникарчето 3
Отличен 5
(1 глас)

Вестникарчето 3

Вестникарчето е семпла разтоварваща игра, в която ти си в ролята на малко вестникарче което обикаля квартала с колелото си и доставя вестници по домовете на хората. Опитвай се да вкараш вестника в пощенската кутия, като за целта трябва да натиснеш шпацията малко преди самата кутия. Събирай бонусите по улицата, и се пази от препятствията. Успех.
Посещения: 2108 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 19 апр 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките и шпацията.
Вестникарчето
Римейк на класическата видео игра "Вестникарчето". Този път нашия герой няма да разнася вестници, а ще сее разруха из квартала.
Вестникарчето
3.00
4,9K
Вестникарчето 2
Вестникарчето 2 е екшън игра с колела. В тази игра ти си в ролята на лошото вестникарче което чупи прозорците със вестниците. Ако счупиш всички прозорци, къщата е разрушена и печелиш екстра бонус точки.
Вестникарчето 2
3.00
22,5K
Ци Рейсинг
Ци Рейсинг е иновативна аркадна игра. Целта ти е да събереш всички златни звезди преди да е изтекло времето. След всяко ниво използвай събраните звезди за да подобряваш колата и уменията си.
Ци Рейсинг
4.00
3,6K
Братя Калабаш
Братя Калабаш е страхотна защитна игра направена от ветераните в бранша Miniclip.com. Целта ти е да защитаваш земите си от атаките на враговете си, като строиш защитни кули покрай пътя. Успех.
Братя Калабаш
5.00
8,7K
Големия Стрелец
Големия Стрелец е бойна игра с много врагове, но и много умения и различни оръжия. Сражавай се с лошите които те очакват на всяко ниво. Подобрявай героя си и отключвай различни умения. Успех.
Големия Стрелец
4.00
3,5K