Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Вестникарчето 3
Отличен 5
(1 глас)

Вестникарчето 3

Вестникарчето е семпла разтоварваща игра, в която ти си в ролята на малко вестникарче което обикаля квартала с колелото си и доставя вестници по домовете на хората. Опитвай се да вкараш вестника в пощенската кутия, като за целта трябва да натиснеш шпацията малко преди самата кутия. Събирай бонусите по улицата, и се пази от препятствията. Успех.
Посещения: 2622 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 19 апр 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките и шпацията.
Вестникарчето
Римейк на класическата видео игра "Вестникарчето". Този път нашия герой няма да разнася вестници, а ще сее разруха из квартала.
Вестникарчето
3.00
5,2K
Вестникарчето 2
Вестникарчето 2 е екшън игра с колела. В тази игра ти си в ролята на лошото вестникарче което чупи прозорците със вестниците. Ако счупиш всички прозорци, къщата е разрушена и печелиш екстра бонус точки.
Вестникарчето 2
3.00
22,8K
Tactical Rebels
Tactical Rebels е страхотна мрежова игра в която се биеш срещу играчи от цял свят. Играта предлага 6 различни карти и 5 различни мода на игра. Присъедини се към някоя игра или си направи собствена, в която другите играчи да влязат. Играчите са разпределени в два отбора, и ти трябва да направиш всичко възможно за да победи твоя отбор. Успех.
Tactical Rebels
5.00
8,9K
Средновековна Битка 3
Третата версия на популярната екшън игра Средновековна Битка е вече тук. Новата версия предлага 21 нива в кампания разнообразни нови модове на игра. Нивата от кампанията са пълни с разнообразни мисии които трябва да изпълняваш. Успех.
Средновековна Битка 3
4.00
2,7K
Хелбой Стрелба
Хелбой Стрелба е екшън игра вдъхновена от култовия филм Хелбой. Чудовища са атакували земята и ти си единствения който може да ги спре. Сражавай се с чудовищата и си пробивай път през тях. Използвай събраните пари за да подобряваш арсенала си. Не се отказвай, защото ти си последната надежда на човешката раса.
Хелбой Стрелба
5.00
10,4K