Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Снежни Състезания
Добър 3
(1 глас)

Снежни Състезания

В тази забавна зимна игра ти управляваш сноумобил по заснежените планински върхове. Събирай звездичките и прави предни и задни салта за да натрупаш повече точки. Успех.
Посещения: 3204 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 19 апр 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - скок.
Снежни Леминги
Образувайте възможно най-голяма снежна топка. Пазете от дърветата и камъните по пътя ви.
Снежни Леминги
2.50
8,6K
Пустинна Защита 2
Втората версия на играта Пустинна Защита е вече и при нас. Мисията ти в тази игра е да оцелееш възможно най-дълго. Удържай позиции с последната оцеляла кула. Подобрявай оръжията за да оцелееш по-дълго.
Пустинна Защита 2
4.00
6,5K
Rex Racer
В тази игра вие сте в ролята на динозавър, който участва в състезания с мотори и АТВ-та. Целта на играта е да стигнете до финала, без да се преобърнете.
Rex Racer
5.00
18,9K
Zombie Incursion
Zombie Incursion е екшън игра със зомбита в която трябва да защтитаваш родния си град от нападението на зомбитата. Взимай резачката и се захващай за работа. Нарязвай зомбитата и не им позволявай да превземат базата. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за подобрения. Избирай внимателно оръжията си за всяко ниво защото не можеш да ги сменяш. Успех.
Zombie Incursion
4.50
7,8K
Girls Gone Racing
Girls Gone Racing е игра с мотори в които красиви девойки карат кросови машини по тежки трасета. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти и докажи кой е най-добрия мото-кросър.
Girls Gone Racing
3.50
6K