Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Паркинг Хулиган 2
Отличен 5
(1 глас)

Паркинг Хулиган 2

Втората версия на забавната игра с паркиране Паркинг Хулиган е вече и при нас. Новата версия предлага 20 нови нива в които може да демонстрираш хулиганските си прояви. Влез в паркинга и разруши колкото можеш повече коли преди да изтече времето. Забавлявай се докато рушиш!
Посещения: 13506 Размер на файла: 2 MB Добавено: вт 23 апр 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
youtube/MHFRIiDZEeM youtube/RcZcOIJbLIY
Паркинг хулиган
Паркинг хулиган е физична игра със коли. Ти си в ролята на Паркинг хулиган и целта ти е да разрушиш колкото можеш повече паркирани коли, като засилиш твоята в тях.
Паркинг хулиган
4.00
28,6K
Паркинг Тренировка
Паркинг Тренировка е нова паркинг игра, в която ще упражняваш паркиране на скъпи автомобили. Играта предлага 10 различни нива, в които освен да паркираш, трябва и да събереш всички златни монети за най-висок резултат.
Паркинг Тренировка
4.50
26,3K
Паркинг от гореща лава
Паркинг от гореща лава е една доста трудна игра за паркиране, в която трябва да паркирате спортната си кола на обозначеното за вас парко място. Паркирайте внимателно, като избягвате другите коли, защото ако ги блъснете ще повредите колата си.
Паркинг от гореща лава
4.00
22K
Паркинг Хъмър Лимозина
Мислиш се за добър в паркирането? Да видим как ще се справиш със паркирането на огромна лимузина Хъмър. Отказването не се толерира, за това запрятай ръкави.
Паркинг Хъмър Лимозина
4.00
33,8K
Паркинг - Международно Летище
Да се опиташ да си намериш място на паркинга на летището не винаги е лесна задача. Пробвай се да спечелиш златен медал на всичките, интересни, 12 нива. За целта трябва да намериш място, и да паркираш на него възможно най-бързо.
Паркинг - Международно Летище
3.00
19,3K