Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Хамбо
Много добър 4
(1 глас)

Хамбо

Представяме на вашето внимание първата версия на забавната физична игра Хамбо. В тази игра, малкото прасенце Хамбо трябва да спаси отвлечения си приятел Бекончо. Стреляй със стрели, хвърлях гранати, и пластичен експлозив, за да елиминираш всички лоши прасенца на нивото. Успех.
Посещения: 2996 Добавено: ср 8 май 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Хамбо 2
Хамбо 2 е физична игра в която ти си малко прасе въоръжено със най-различни оръжия. Твоята мисия е да псреш Прас Капоне и неговите гангстери. Оръжията са ограничени на всяко ниво. Играта предлага 36 нива.
Хамбо 2
4.00
9,9K
Охлюва Боб 8
Осма поредна серия на страхотната логическа игра Охлюва Боб: Островна История. Докато кротко си ловял риба на брега, охлюва Боб е бил отвлечен от зло морско създание, и е изоставен на отдалечен тропически остров. Боб има нужда от помощтта ти да премине успешно през 30 нива за да се върне жив и здрав в къщи.
Охлюва Боб 8
4.63
12,7K
Размрази ме 2
Размрази ме 2 е физична игра в която трябва да спасиш замразените птички като ги размразиш с голямото си розово оръдие. Движи обектите из нивото и ги използвай за рикошети за да успееш да размразиш всички сладки малки птички по нивото.
Размрази ме 2
3.00
7,1K
Обсада - отмъщението на викингите
Обсада - отмъщението на викингите е готина игра в която трябва да се съобразявате с физичните закони. Целта на играта е да свалите всички защити и да размажете викингите под тях.
Обсада - отмъщението на викингите
3.50
14,9K
Не в Моята Крепост!
Не в Моята Крепост! е физична игра която предлага 30 нива с повишаваща се трудност. В тази игра ти си в ролята на господаря на крепостта и трябва да защитиш територията си от другите чудовища които се опитват да заемат мястото ти.
Не в Моята Крепост!
3.50
2,5K