Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Домашни Любимци
Отличен 4.25
(4 гласа)

Домашни Любимци

Обичаш ли домашните животни? Става ли ти тъжно всеки път когато видиш изоставено куче или котка? Ако това е така, то тогава тази игра е точно като за теб. Целта ти е да построиш и управляваш приют за домашни животни. В приюта ще се грижиш за тях, ще ги храниш и ще ги настаняваш. Наблюдавай ги как растат, влюбват се и дори имат бебета. Играта е подходяща за най-малките ни посетители.
Посещения: 23582 Добавено: ср 8 май 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Домашни Любимци 2
Домашни Любимци 2 е класическа игра в която трябва да подредиш 3 еднакви квадратчета в линия за да изчезнат. Играта предлага и опция за игра в мрежа с приятел.
Домашни Любимци 2
5.00
2,8K
Домашни Войници
Домашни войници е много трудна защитна игра. Подредете армията си, въоръжете ги с различни оръжия и брони у се опитайте да удържите вражеската инвазия. Ако вашите войници се нуждаят от медицинска помощ или от амуниции, ще видите балонче над главата на всеки.
Домашни Войници
4.00
12,4K
Christmas Cleanup
Помогнете на децата с украсата, почистването и подреждането за коледните празници.
Christmas Cleanup
3.00
19,2K
Магазин за подаръци
Управлевайте магазин за подаръци за Свети Валентин. Зареждайте стока и определяйте цените.
Магазин за подаръци
4.50
9,1K
Магазин Свети Валентин
На 14 февруари магазинът за шоколадови изделия "Свети Валентин" ще има многократно по-голям оборот, а продавачът в него си ти.

Машината за шоколад ще ти помогне да направиш сладки и да ги ускрасиш. Достави вкусните сладки, изненада за Свети Валентин, на клиентите си. Със събраните пари можеш да си купиш подобрения за магазина.
Магазин Свети Валентин
3.00
32,5K