Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Железния Човек 3
Отличен 4.17
(6 гласа)

Железния Човек 3

Страхотна нова игра вдъхновена от новия филм за Железния Човек. Помогни на Тони Старк да тества и калибрира новия си MARK 42 костюм. След като приключите с калибровката на костюма, започва истинското приключение. Ще трябва да изпълнявате опасни спасителни мисии, с които може да се справи само железният човек.
Посещения: 13219 Добавено: ср 8 май 2013
Добави към любими
Управлявай полета със стрелките.
Z - турбо.
Железния Човек - Обличане
Игра за обличане с супер героя - Железния Човек. Подходяща и за най-малките. Смени вида на любимия ти герой по твой вкус и го покажи на приятелите си.
Железния Човек - Обличане
5.00
19,1K
Железния Рицар
1945, Северна Европа, в тайна оръжейна лаборатория е имало вражеска атака. Съоръженията са повредени и се наблюдава странно огъване на време-пространството. Целта ти е да защитиш оборудването от напдащите врагове. Събирай оръжия и амуниции, също и предмети които ще ти помагат в трудната ти задача. Подобрявай уменията си за да успееш да се измъкнеш от този АД.
Железния Рицар
4.00
3,8K
Том и Джери Bomerman
Както сигурно се досещате от името на играта Том и Джери Bomerman е аркадна игра вдъхновена от ретро класиката Bomberman. В тази версия на играта главните герои са любимците ви котарака Том и мишката Джери. Изберете вашият любим герой и се включете в играта с бомби. Успех!
Том и Джери Bomerman
5.00
19,5K
Войната на хейтърите
Две от най-добрите шутър игри се сблъскват в супер битка - Войната на хейтъри. Фенвете ще могат да избират техния любим отбор и да се бият за надмощие.
Войната на хейтърите
5.00
12K
Tummy Trouble
Целта на всяко ниво е да откриете скритата карта и да отключите вратата за следващото ниво.
Tummy Trouble
3.00
17K