Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Галактически Стрелец
Много добър 3.5
(2 гласа)

Галактически Стрелец

Галактически Стрелец е страхотна ретро игра с космически кораби. Управлявай космическата си совалка през галактиките и се сражавай с вражеските ескадрили. Не забравяй да подобряваш кораба си и оръжията за да успееш да се справиш с предизвикателствата на открития космос. Успех.
Посещения: 3414 Добавено: ср 8 май 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките или мишката.
1-4 подобряване на оръжията.
Стрелбата е автоматична.
Галактически Боклук
Галактически Боклук е триизмерна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с повреден кораб който може само да се отбранява. Стреляй по безбройните чудовища, и се опитвай да откриеш много бонуси скрити дълбоко в галактиката. Успех.
Галактически Боклук
4.00
3,1K
Галактически миньор
Джон притежава малък син космически кораб, а мечтата му е да лети на огромен луксозен космически крайцер, затова той се е записал да работи на галактическа астероидна мина. За да постигне мечтата си той трябва да събере 2500 минерала. Помогнете му да събере минералите, да избягва падащите метеорити и да подобрява кораба си, докато събере достатъчно кредити за мечтаният от него кораб.
Галактически миньор
3.00
16,4K
Космически Кораб
Ти си космически завоевател и мисията ти е да разбиваш на пух и прах човеците и техните малки островчета и роботи. След всяко ниво може да използваш парите които си изкарал за да да ъпгрейдваш кораба и оръжията си.
Космически Кораб
4.00
5,8K
Нахрани ни
В тази игра вие сте в ролята на кръвожадна прираня, която се храни с човешко месо. Целта ви е да изядете възможно най-много месо и да се пазите от витлата на лодките и акулите, защото те могат да ви убият. Скачайте и събаряйте туристите от лодките им и ги нападайте под водата. След всяко ниво можете да използвате събраната кръв за подобряване на захапката, опашката, перката или кожата на пиранята.
Нахрани ни
3.86
22,7K
Jetstream Penguin
В тази игра вие сте в ролята на реактивен пингвин с каска. Яжте рибата и избягвайте препятствията.
Jetstream Penguin
3.00
12,6K