Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Екстремни Каскади 2
Много добър 4
(1 глас)

Екстремни Каскади 2

Екстремни каскади 2 е страхотна игра с мотори и много подобрения. Карай мотора си по хълмовете и прави различни трикове докато си във въздуха. С парите изкарани от състезанията може да подобряваш мотора си или да да учиш нови трикове. Успех.
Посещения: 7822 Размер на файла: 1 MB Добавено: пт 10 май 2013
Добави към любими
Карай и балансирай мотора със стрелките.
1 - 6 каскади.
Екстремни каскади.
Изпълнявай екстремни каскади със кросовия си мотор, в тази предизвикателна игра с мотори. Прескочи всички коли без да се разбиеш за да минеш на следващото ниво. Играта е доста трудна и може би не е подходяща за най-малките.
Екстремни каскади.
4.00
27,9K
Екстремни Мото Каскади
Екстремни Мото Каскади е страхотна игра за всички фенове на екстремните спортове и каскадите. Пали мотора и покажи на публиката някои главозамайващи трикове. На всяко ниво имаш определен брой точки които трябва да натрупаш от изпълняването на трикове.
Екстремни Мото Каскади
4.00
13K
Екстремни мотористи
Карай спортния си мотор по екстремни писти, пълни с безброй препятствия които трябва да избегнеш, за да достигнеш цял до края на нивото. Завърши с най-добро време за да отключиш следващото ниво.
Екстремни мотористи
3.00
35,8K
Баха Мотокрос
Баха Мотокрос е страхотна триизмерна игра с мотори. Състезавай се срещу останалите мотористи по затворена писта. Опитай се да завършиш преди останалите състезатели и изпълнявай сложни трикове от рампите. Успех.
Баха Мотокрос
4.00
80,8K
Motocross Challenge
Motocross Challenge е забавна игра с мотори в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Състезавай се срещу компютъра и печели пари и точки с които ще отключиш нови нива и нови машини с които ще можеш да се състезаваш.
Motocross Challenge
3.89
5,6K