Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Монстър Трък Спускане
Отличен 4.5
(2 гласа)

Монстър Трък Спускане

Монстър Трък Спускане е състезателна игра с големи джипове. Избери си от 3 невероятно напомпани машини и се впусни надпреварата. Там ще се изправиш срещу 3 компютърно управлявани опоненти. Карай възможно най-бързо и балансирай джипа по надолнищата. Успех.
Посещения: 7579 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 15 май 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Монстър Играчки
Монстър Играчки е игра с коли в която се състезаваш с монстър тръкове. Играта предлага страхотна анимационна графика. Мисията ти е да размажеш всичко по пътя си и да събереш максимален брой звездички. След всяко ниво може да използваш звездичките които си събрал за да подобряваш машината си.
Монстър Играчки
4.50
7,8K
Монстър Трък Треска
Ако харесваш големи камиони и епични оффроуд състезания то тази игра е точно за теб. Избери си машина и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобряваш джипа си, или да си купиш нов.
Монстър Трък Треска
2.50
11,9K
Монстър Трък Герой
Монстър Трък Герой е нова триизмерна игра направена за Unity Player. Играта впечатлява с реалистична триизмерна графика. Избери си камион, нагласи го по свой вкус и се впусни в надпреварата. Забавлявай се докато мачкаш всичко по пътя си и изпълнявай трикове във въздуха.
Монстър Трък Герой
4.00
7,4K
Монстър Състезание
Карай голям джип и отключвай още мощни оффроуд машини. Състезавай се срещу други огромни джипове и печели състезанията за да отключиш останалите коли. Със спечелените пари може да правиш подобрения. Прави каскади за повече точки. Успех.
Монстър Състезание
4.50
4K
Монстър Предизвикателство
Монстър Предизвикателство е забавна игра с огромни джипове които може да ъпгрейдваш. Играта е микс от състезателна и игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Състезавай се срещу 5 компютърно управлявани състезателя и изкарвай пари докато направиш джипа си истински Монстър.
Монстър Предизвикателство
5.00
5,6K