Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Извънземна Логика
Отличен 5
(1 глас)

Извънземна Логика

Извънземна Логика е мисловна игра в която трябва да спасиш астронавтите. За целта трябва да решаваш пъзелите. Успех.
Посещения: 3272 Размер на файла: 715 KB Добавено: ср 15 май 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Извънземна Анархия
Сражавай се с многобройната човешка армия в тази луда игра. Този път ти си в ролята на извънземното и се опитваш да устоиш на атаките на хората. Събирай бонусите които пускат умиращите войници и подсилвай стената си. Подобрявай и героя си за да ти е по-лесно срещу армията на човеците.
Извънземна Анархия
3.00
5,1K
Извънземна Дупка
Космическия отдел те е изпратил на тайна мисия в далечния космос. За съжаление совалката ти се разбива на планета населена с враждебни извънземни. Опитвай се да защитаваш совалката докато пристигне подкрепление. Стреляй по извънземните и събирай оръжия и други подобрения.
Извънземна Дупка
4.00
12,2K
Pro Zombie Golf
В тази игра вие сте в ролята на смъртта, която си играе на голф с череп и няколко зомбита.
Pro Zombie Golf
4.00
8,1K
Ядосан Мозък - Хелоуин
Ядосан Мозък - Хелоуин (Angry Brain Halloween) е физическа игра вдъхновена от едно от най-популярните заглавия в жанра Angry Birds. В тази игра вие участвате във войната между тиквите и мозъците, използвайте гигантската прашка, за да изстрелвате мозъците по криещите се тикви и да ги унищожите преди да са ви свършили амунициите. Успех!
Ядосан Мозък - Хелоуин
4.00
4,5K
Пазителя на Козите
Пазителя на Козите (Goat Guardian) е забавна аркадна игра в която трябва да събудиш заспалата коза. За целта трябва да събереш всички скъпоценни камъни по нивото и да се върнеш при козата. Планирай ходовете си внимателно защото плочките пропадат след като минеш по тях и не можеш да се върнеш.
Пазителя на Козите
3.57
6,2K