Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Контра Терорист
Отличен 5
(2 гласа)

Контра Терорист

Контра Терорист е страхотна тактическа игра, с много екшън. Играта може да се играе от двама души на един компютър. Родният ти град е окупиран от терористи, които отвличат хората и грабят банки. Само ти и твоят приятел може да ги спрете. Успех.
Посещения: 8228 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 16 май 2013
Добави към любими
Стрелките за управление.
Z = Скок.
X = Стрелба.
C = Специален предмет.
S = Смяна на специален предмет.
Почуствай Боята
Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Почуствай Боята
2.80
10,3K
Ужилване
Ужилване е готна екшън игр. Твоята мисия е да защитиш пчелата майка от напдащите оси, които искат да отвлекат пчелата майка, и да превземат кошера. Събирай мед, щитове, оръжия и други бонуси които ще ти помогнат да оцелееш по-дълго.
Ужилване
5.00
6,5K
Епична Защита
Базата ти в отдалечената планета Деимос е нападната и твоята мисия е да удържиш атаката докато пристигне подкрепление. Защитавай базата си и подобрявай оръжията за да увеличиш шансовете си за оцеляване. Успех.
Епична Защита
2.75
10,7K
Състезание с Косачки 3D
Състезание с Косачки 3D е страхотна състезателна игра, в която се състезаваш с косачки за трева на затворена писта. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Ще трябва да спечелиш купата на първата писта за да продължиш напред.
Състезание с Косачки 3D
5.00
6,2K
Street fighter 2
Флаш версия на популярната ретро игра Уличен Боец 2. За съжаление в тази версия на играта можете да играете само с Рю и да се биете срещу Сагат.
Street fighter 2
3.40
52,7K