Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нахрани ни 5
Отличен 4.75
(4 гласа)

Нахрани ни 5

Поредната, пета версия от супер култовата игра - Нахрани ни е вече и при нас. В тази игра ти управляваш хищна пираня която поглъща всичко живо по пътя си. Храни се с хора и животни и подобрявай постоянно тялото и скоростта си. Унищожавай всичко по пътя си.
Посещения: 13140 Размер на файла: 8 MB Добавено: вт 21 май 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Нахрани ни
В тази игра вие сте в ролята на кръвожадна прираня, която се храни с човешко месо. Целта ви е да изядете възможно най-много месо и да се пазите от витлата на лодките и акулите, защото те могат да ви убият. Скачайте и събаряйте туристите от лодките им и ги нападайте под водата. След всяко ниво можете да използвате събраната кръв за подобряване на захапката, опашката, перката или кожата на пиранята.
Нахрани ни
3.67
22,5K
Нахрани Ни Щастливо
Нахрани Ни Щастливо е поредната версия от уникалната игра Нахрани Ни, в която ти управляваш гладна пираня която иска да изяде всичко което види. Помогни на гладната пираня да се храни с различни видове риби и да избягва акулите и крокодилите, които мога да те изядат. След всяка игра може да използваш събраната кръв за да подобряваш различни части на тялото си.
Нахрани Ни Щастливо
3.00
3,5K
Нахрани ни 4
Смъртоносен нов вид Пираня е плъзнала из Океана и се готви за кървав ужас. Новата версия на играта започва във въздуха - на самолет с който пренасят опасните риби. Те успяват да разрушат самолета и започват да изяждат пътниците по време на падането. Какво ще стане нататък - разбери сам. Събирай достатъчно кръв за да станеш по-силен.
Нахрани ни 4
3.50
14,7K
Нахрани ни 2
Втората версия на известната игра "Нахрани ни" е тук. С по-добра графика и различни задачи за всяко ниво. Нахрани пираните си и свърши бързо със всички задачи, защото имаш ограничено време. Със събраната кръв можеш да подобриш тялото си, за да си по смъртоносен и да се храниш по-бързо.
Нахрани ни 2
4.67
21K
Нахрани Ни: Изгубеният Остров
Поредната игра от поредицата Нахрани Ни е вече тук. Новата версия се казва Изгубеният Остров и както може би се досещате, действието се развива на изолиран остров, където местните племена са възкресили кръвожадните пирани. Нахрани Пираня си с кръв и месо докато порасне достатъчно голяма и успее да избяга от острова. Успех.
Нахрани Ни: Изгубеният Остров
4.75
10K