Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ядрена Защита
Отличен 5
(1 глас)

Ядрена Защита

Ядрена защита е нова защитна игра, изпълнена с екшън и много адреналин. Злото си е построило замък в твоите земи и орди от зли създания атакуват селото ти. Сражавай се с чудовищата които непрестанно атакуват селото ти. Сражавай се с магия и строй защитни кули за да удържиш на атаките. Успех.
Посещения: 3469 Размер на файла: 12 MB Добавено: вт 21 май 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Движи се с мишката.
1,2,3 - избери
F - подобрявай умения.
Ядрена Треска
Много добра екшън игра. Бягайте и стреляйте по враговете, докато стигнете изхода.
Ядрена Треска
4.00
10,1K
Камион Урал
Камион Урал е транспортна игра с руски камиони. Ти си шофьор на камион от армията и целта ти е да доставяш ценни товари от една военна база до друга. Натовари сандъците на камиона и ги транспортирай внимателно без да ги разсипеш по пътя. След всяко ниво може да подобряваш камиона.
Камион Урал
3.00
28,3K
Пилигрим
Супер игра със стрелба в която ти си в ролята на войник пуснат в тила на врага. Веднъж попаднал на вражеска територия трябва да се бориш за оцеляването си. Стреляй по извънземните и събирай бонуси за да оцеляваш по-дълго. След всяко ниво можеш да подобряваш оръжията си и бронята си.
Пилигрим
3.00
3,7K
Войната на трите кралства
Войната на трите кралства е екшън игра с ретро графика. В нея се разказва една увлекателна история за три кралства и дългата война която те водели помежду си. Ти си единствения който може да спре това безумие. Избери си герой и се впусни в благородната мисия да прекратиш войната.
Войната на трите кралства
3.00
12,3K
Зомби Камион 2
Зомби Камион 2 (Zombie Truck 2) е втората версия от поредицата игри. Ти управляваш камион, който прилича на руски ЗИЛ, и стреляш по зомбита и спасяваш оцелели от ужаса. Пали двигателя и се впусни в екшъна.
Зомби Камион 2
2.67
6,8K