Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Майстор на Лъка: Япония
Отличен 4.42
(12 гласа)

Майстор на Лъка: Япония

Майстор на Лъка: Япония е страхотна игра с лъкове, в която може да упражняваш стрелба с лък. Действието се развива в красива японска градина. Стреляй по мишените възможно най-бързо и се цели точно, за да станеш единствения майстор на лъка в Япония
Посещения: 26877 Добавено: ср 22 май 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Снимка 1 от Майстор на Лъка: Япония Снимка 2 от Майстор на Лъка: Япония Снимка 3 от Майстор на Лъка: Япония Снимка 4 от Майстор на Лъка: Япония
Майстор на Мотокроса
Майстор на Мотокроса е нова игра с мотори. Пали кросовия мотор и се пусни по стръмните и опасни писти изпълнени с паднали дървета и огромни скали.
Майстор на Мотокроса
3.00
39,4K
The Champions 3D
Много добра футболна игра.
The Champions 3D
4.80
217,3K
Преследване в пустинята
Преследване в пустинята е триизмерна игра в която ти си в ролята на пътен полицай който дебне за шофьори които превишават скоростта. Преследвай нарушителите преди да успеят да пресекат границата и да избягат от тежестта на закона.
Преследване в пустинята
4.33
19,4K
Градска тръпка
Градска тръпка е игра в която трябва да бягаш през най-големите градове в света, като Лондон, Ню Йорк, Рио де Жанейро и други. Поемай рискове, и си пробивай път през бетонните джунгли, за да станеш най-добрия градски бегач в света.
Градска тръпка
3.00
57,4K
Бравада: Глава 1
Ти си в ролята на малко джудже което мечтае за приключения. Другите джуджета имат бради, но ти, по някаква неясна магическа причина, нямаш такава. И така, неговото приключение започва. Помогни му да се справи с трудностите и задачите пред които се изправя.

Успех.
Бравада: Глава 1
3.00
2,3K