Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Бързи скорости
Много добър 4
(1 глас)

Бързи скорости

Бързи скорости е нова 2D състезателна игра с коли, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Състезанията се провеждат на разнообразни писти намиращи се в пустинята. Изберете вашата кола и се включете в състезанието. С парите спечелени от състезанията можете да закупите нова кола или подобрения, за тази която вече притежавате. Успех!
Посещения: 10155 Размер на файла: 6 MB Добавено: чт 23 май 2013
Добави към любими
Карайте и балансирайте колата си със стрелките.
Space-bar - ускорение.
Бързи Пожарникари
Бързи Пожарникари (Firefighters Rush) е страхотна игра, в която ти си част от невероятен екип от пожарникари който защитава града от пожарите и спасява гражданите. Карай пожарната и гаси пожарите преди да е станало твърде късно.
Бързи Пожарникари
3.00
10,7K
Бързи и Яростни 5
Бързи и Яростни 5 е триизмерна състезателна игра с коли. Играта е вдъхновена от филма Бързи и Яростни. Пали двигателя и се мятай на пистата за да им докажеш кой е най-добрия. След като спечелиш състезание можеш да избираш нови коли.
Бързи и Яростни 5
4.37
99,7K
Бързи коли
Бързи коли е много динамична игра с коли в която трябва да бъдеш най-бързия на трасето. Целта ти е да събереш най-много монети преди да изтече времето или да се блъснеш в друга кола.
Бързи коли
3.67
23K
Бързи фрегати
Бързи фрегати е морска приключенска игра, в която влачете кораба си през моретата и автоматично стреляте по акулите и другите пиратски кораби, които ви атакуват. С парите събрани от битките можете да подобрявате кораба и въоръжението си, също така на края на всяко ниво ви чака силен бос който трябва да победите.
Бързи фрегати
3.00
6,3K
Зомбограйндер 2
Зомбограйндер 2 е игра в която трябва да изминеш възможно най-голямо разстояние за един опит. В тази игра има намесени и джипове и зомбита. Зомбитата са окупирали твоя роден град и единствения начин е да избягаш е с един стар оффроуд джип по магистралата. Успех.
Зомбограйндер 2
4.00
14,8K