Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Екип от Крадци
Отличен 5
(1 глас)

Екип от Крадци

В аркадната игра Екип от Крадци, вие сте на чело на екип от разбойници, извършващи опасни грабежи. В началото на играта започвате само с един специалист по кражби с взлом, а на по-високите нива екипът ви от крадци нараства. Съберете всички ценности в къщата преди да се е задействала алармата и избягвайте различните капани, които могат да попречат на мисията ви.
Посещения: 4091 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 31 май 2013
Добави към любими
Движете се със стрелките.
Space-bar - отваряне на врати.
Rebuild
Rebuild е походова стратегическа игра, в която трябва да изчистите града от зомбита и да го възстановите от щетите нанесени от инвазията на зомбитата.
Rebuild
4.00
16,7K
Приключенията на Гущерчето
Приключенията на Гущерчето е забавна игра, която доста прилича на Супер Марио. Гущерчето много обича пъпеши и кивита и за това и излязло на лов за любимите си плодове. Помогни му да събере колкото може повече от любимите си плодчета, преди червеите да си ги изяли.
Приключенията на Гущерчето
5.00
3,3K
House of Lost Souls
Ретро аркадна игра подобна на Супер Марио. Скачайте от платформа на платформа, събирайте монети и се пазете от духовете.
House of Lost Souls
4.00
5,6K
Park Life
5.00
13K
Бягството от Затвора
Бягство от Затвора (Prison Escape) е аркадна игра в която трябва да помогнеш на затворника да се измъкне от затвора. Събирай вода, пази се от кучетата и другите препятствия които ти се изпречват на пътя. Ще трябва да намериш ключ за вратата към следващото ниво.
Бягството от Затвора
5.00
5,1K