Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Ню Йорк Такси 3D
Много добър 3.79
(14 гласа)

Ню Йорк Такси 3D

В тази игра ще се опиташ да си изкараш разрешително за такси в Ню Йорк. Играта предлага 18 нива, изпълнени с предизвикателства и трудности. Докажи шофьорските си умения като се справиш с всички трудности през нивата. Трябва да спираш на червен светофар, да се научиш да паркираш и да качваш туристи от туристическите обекти.
Посещения: 74312 Размер на файла: 18 MB Добавено: пт 7 юни 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпацията - спирачки.
youtube/BWXImmPWgqg
Ню Йорк такси
Ню Йорк такси е игра с коли в която ти си таксиметров шофьор който живее и работи в Ню Йорк. На всяко ниво трябва да изпълняваш различни мисии. В самото начало трябва да закараш таксито на ремонт, и след това да започнеш да изпълняваш поръчки и да возиш клиентите от точка до точка без да се бавиш.
Ню Йорк такси
4.20
95,7K
Ню Йорк пица
Ню Йорк пица е игра за готвене, в която ще се научите да приготвяте пица по Ню Йоркска рецепта. Първо трябва внимателно да нарежете продуктите, после да приготвите тестото и соса, да декорирате пицата с нарязаните продукти и накрая да я изпечете и опитате.
Ню Йорк пица
5.00
124,3K
Екстремно Рали (Extreme Rally Run)
Екстремно Рали е триизмерна игра направена за Unity Player. Играта предлага 15 различни писти по които се състезаваш срещу 20 компютърно управлявани опоненти. Може да се състезаваш в четири различни класа - коли, мотори, АТВта и камиони. Избери си возило и се впусни в надпреварата.
Екстремно Рали (Extreme Rally Run)
4.50
35,2K
Регулировчик
Предотвратявайте катастрофи на кръстовището, като цъкате по колите, за да промените скоростта им.
Регулировчик
5.00
27,3K
Бомбай такси 2
Много трудна игра за паркиране, в която ти си таксиметров шофьор в Бомбай и трябва да паркираш колата си на място, обградено от препятствия. Можеш да избираш от 4 различни таксита които да караш, и повече от 20 нива. Успех с паркирането.
Бомбай такси 2
5.00
22,4K