Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Ню Йорк Такси 3D
Много добър 3.79
(14 гласа)

Ню Йорк Такси 3D

В тази игра ще се опиташ да си изкараш разрешително за такси в Ню Йорк. Играта предлага 18 нива, изпълнени с предизвикателства и трудности. Докажи шофьорските си умения като се справиш с всички трудности през нивата. Трябва да спираш на червен светофар, да се научиш да паркираш и да качваш туристи от туристическите обекти.
Посещения: 74039 Размер на файла: 18 MB Добавено: пт 7 юни 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпацията - спирачки.
youtube/BWXImmPWgqg
Ню Йорк такси
Ню Йорк такси е игра с коли в която ти си таксиметров шофьор който живее и работи в Ню Йорк. На всяко ниво трябва да изпълняваш различни мисии. В самото начало трябва да закараш таксито на ремонт, и след това да започнеш да изпълняваш поръчки и да возиш клиентите от точка до точка без да се бавиш.
Ню Йорк такси
4.20
95,6K
Ню Йорк пица
Ню Йорк пица е игра за готвене, в която ще се научите да приготвяте пица по Ню Йоркска рецепта. Първо трябва внимателно да нарежете продуктите, после да приготвите тестото и соса, да декорирате пицата с нарязаните продукти и накрая да я изпечете и опитате.
Ню Йорк пица
5.00
124,3K
Ламборджини Ураган
Ламборджини Ураган е реалистична игра със смразяваща графика. Играта изисква unity плеър. Запали двигателя и се наслади на състезанието. Играта се играе перфектно на цял екран.
Ламборджини Ураган
3.60
17,6K
Slot Car
Състезание с коли, в което се състезавате по слотове. Преценете скороста с която влизате в завоите, така че количката да не изхвърчи от пистата.
Slot Car
5.00
31,1K
Газ до дупка
Състезание с играчки макети на булети от F1.
Газ до дупка
5.00
51,8K