Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Билярд
Отличен 5
(1 глас)

Билярд

Билярд е интересна игра, за почитателите на щеката и сукното. Интересното в тази игра е че масата не е стандартна, зелена влакнеста повърхност, а е направена от чертежи. Щеката е заменена с молив, за по автентичен вид. Успех.
Посещения: 8877 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 10 юни 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Билярд 8 Ball Multiplayer
Една наистина невероятна онлайн игра направена от Miniclips.com. Това е мрежови билярд в който можете да играете срещу хиляди други истински играчи, да участвате в турнири и да печелите различни награди.
Билярд 8 Ball Multiplayer
4.13
155,2K
Angry Birds Билярд
Angry Birds Билярд е спортна игра с героите от популярната игра Angry Birds и Лошите Прасенца. Използвай червената птица като бяла билярдна топка и бутай зелените прасенца в джобовете на билярдната маса. Успех.
Angry Birds Билярд
2.50
5,6K
Билярд Квалификации
Билярд Квалификации е билярдна игра в която целта ти е да се квалифицираш за финалите на турнира. Ще трябва сериозно отношение защото тук са най-добрите играчи на планетата. Кой ще постигне най-висок резултат за 3 минути - ще разбереш сам. Успех.
Билярд Квалификации
3.00
10,2K
Билярд пъзел
Стандартна пъзел игра в която трябва да наредиш частите на картинката. В тази картинките са на билярдна тематика. Играта предлага 4 различни нива.
Билярд пъзел
4.00
10,4K
Билярд Арена
Билярд Арена е страхотна билярд игра в която може да тестваш уменията си. Състезавай се срещу играчи от цял свят, или срещу приятели. Направи си безплатна регистрация и се впусни в света на Билярда.
Билярд Арена
5.00
3,2K