Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бой в бара
Отличен 4.16
(31 гласа)

Бой в бара

Бой в бара е триизмерна игра в която участваш в масов бой в местната кръчма. Разбий каубоите с юмруци, маси и столове. Успех.
Посещения: 38568 Добавено: вт 11 юни 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Z - блок.
X - удар.
C - хващане.
youtube/azb5ZwmMMM8
Бой в Бара 2
Втората версия на биткаджийската игра Бой в Бара е вече при нас. Шерифа се е върнал от ваканция и намира града в ужасно състояние. Всички граждани са се включили в масов побой. Включи се и нокаутирай другите бойци за да спреш масовия бой.
Бой в Бара 2
4.21
40,4K
Лоша Земя
Лоша Земя е екшън игра която се развива на едно забравено от Бога място, пълно с бандити. Твоята мисия е да разгромиш всички бандити в Лошата Земя и да изправиш техния лидер - Джъсти, пред правосъдието. Успех.
Лоша Земя
5.00
3,8K
3D състезател 3
Лудия магистратен състезател е отново на линия. Развихри се и смажи опонента си като изпозлваш крадена полицейска кола. Трябва да караш като луд, да стреляш и взривяваш всичко по пътя си.
3D състезател 3
4.00
111K
Лего Нинджаго: Последна Битка
Лего Нинджаго: Последна Битка е семпла аркадна игра с много подобрения и триизмерна графика. В тази игра ти си в ролята на Лего Нинджа който трябва да се сражава със злите сили и да събира подобрения. След всяка битка може да използваш събраните точки за подобрения за да побеждаваш вражеските сили по-лесно.
Лего Нинджаго: Последна Битка
4.10
13,3K
Jet Velocity 3D
3D състезание с джетове. Използвайте ускоренията, за да финиширате първи.
Jet Velocity 3D
2.00
78,7K