Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бой в бара
Отличен 4.21
(33 гласа)

Бой в бара

Бой в бара е триизмерна игра в която участваш в масов бой в местната кръчма. Разбий каубоите с юмруци, маси и столове. Успех.
Посещения: 38789 Добавено: вт 11 юни 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Z - блок.
X - удар.
C - хващане.
youtube/azb5ZwmMMM8
Бой в Бара 2
Втората версия на биткаджийската игра Бой в Бара е вече при нас. Шерифа се е върнал от ваканция и намира града в ужасно състояние. Всички граждани са се включили в масов побой. Включи се и нокаутирай другите бойци за да спреш масовия бой.
Бой в Бара 2
4.21
40,7K
Железния Човек 3
Страхотна нова игра вдъхновена от новия филм за Железния Човек. Помогни на Тони Старк да тества и калибрира новия си MARK 42 костюм. След като приключите с калибровката на костюма, започва истинското приключение. Ще трябва да изпълнявате опасни спасителни мисии, с които може да се справи само железният човек.
Железния Човек 3
4.17
13,2K
Марио Робо Приключение
Армията на Баузър отново атакува Супер Марио с космически кораби. За да отвърне на удара Марио яхва летящия си боен робот. Помогни на Марио да се сражава с армията на Баузър и да защити земята си за пореден път от нападенията на злодеите.
Марио Робо Приключение
2.00
5K
Sift Heads - покушението
Точно така, нова игра от серията Sift Heads. Новата версия е Sift Heads - покушението. Доста яка игра, с много напрежение, и готина графика в която трябва да изпълняваш различни мисии. Успех в новата версия.
Sift Heads - покушението
4.00
16,4K
Коледни кошмари
Коледни кошмари е коледна екшън игра в която трябва да оцеляваш. Помогни на дядо коледа да удържи атаката на зомбитата и да защити базата си. Събирай монетки, и ги използвай за да подобряваш защитата и оръжията си.
Коледни кошмари
3.00
16,4K