Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обсада
Отличен 4.67
(3 гласа)

Обсада

Замъкът е под обсада и ти си единствения стрелец който може да защити главния вход. Има 25 дена докато пристигне подкреплението. Използвай лъка си за да спреш ордите от чудовища които се опитват да разбият входната врата. Не забравяй да подобряваш лъка си след всяка вълна.
Посещения: 5488 Добавено: вт 11 юни 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
youtube/DhqjD_EncUE
Обсада 3: Обсада на джунглата
Лошите момчета са отново тук в трета версия на играта Обсада. Построй армия и се опитай да спреш лошите момчета, които ще се опитват да превземат джунглата на всяка цена. Новата версия на играта предлага много нови врагове, оръжия и терени.
Обсада 3: Обсада на джунглата
3.00
24,3K
Обсада на брега 2
Обсада на брега 2 е много интересна защитна игра с пирати. Ти си капитан на пиратски кораб и твоята мисия е да защитиш кораба си от чудовищата на всеки остров който нападаш. Сондирай за петрол за да имаш достатъчно ресурси да си построиш и подобриш собствена защита.
Обсада на брега 2
4.67
27K
Обсада - отмъщението на викингите
Обсада - отмъщението на викингите е готина игра в която трябва да се съобразявате с физичните закони. Целта на играта е да свалите всички защити и да размажете викингите под тях.
Обсада - отмъщението на викингите
3.50
14,9K
Последната Зомби Обсада
Действието в тази игра се развива в бъдещето, годината е 2034, по времето на третата световна война. След войната повечето оцелели са мутирали в зомбита. Само един град все още оцелява като по чудо. Сега града е под обсада и твоята цел е да го спасиш от зомби инвазията. Строи кули и подобрявай защитата на града, така че да издържиш на атаките.
Последната Зомби Обсада
4.67
8,4K
Галактическа обсада 3
Галактическа обсада 3 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит и да изпълняваш различни междугалактически мисии. Изгради кораба си от различни модули и се впусни в приключението. Успех.
Галактическа обсада 3
4.00
5,5K