Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Каскади с Мотори
Отличен 5
(1 глас)

Каскади с Мотори

Каскади с Мотори е страхотна игра с мотори в която управлявате кросов мотор по различни писти с много скоци и рампи. Карай възможно най-бързо и изпълнявай различни каскади и събирай звездички за максимален резултат. Успех.
Посещения: 5614 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 12 юли 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
A, S, D, F, G - каскади.
Каскади Мания 3D
Каскади Мания 3D e римейк на известната флаш игра Каскади Мания. В новата версия е използвана Unity 3D технология, което гарантира перфектна триизмерна графика. Пали мотора си и спускай по рампите и скоковете. Играта предлага доста нива по които да изпробваш уменията си.
Каскади Мания 3D
3.00
14,2K
Чудовищни Гуми
Чудовищни Гуми е много добра състезателна игра с подобрения. Играта предлага 16 различни писти в които се състезаваш срещу останалите опоненти. В началото на играта само един състезател е наличен, но с напредването на играта ще отключиш и другите. След всяко рали можеш да подобряваш джипката си. Успех.
Чудовищни Гуми
5.00
8K
Кралски Път
Кралски Път е безплатна мрежова игра. Действието се развива във разбушуваните земи на Алдерстоун. Можеш да играеш сам, или с приятел съотборник. Играта предлага вдъхновяваща графика и не изисква даунлоуд.
Кралски Път
4.00
1,3K
BMX Tricks
Карайте BMX и правете трикове.
BMX Tricks
4.00
57K
В космоса 2
Втора версия на популярната игра В Космоса е вече и при нас. В новата версия трябва да подобряваш ракетата си и да стигнеш до марс. Управлявай ракетата внимателно, защото има много летящи предмети които могат да провалят мисията ти.
В космоса 2
3.50
14,3K