Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
СпонджБоб супер приключение 3
Отличен 5
(3 гласа)

СпонджБоб супер приключение 3

Третата версия на забавната аркадна игра е вече и при нас. Както и в предишната версия, имаш 10 живота и трябва да събереш максимален брой бургери, и да намериш изхода от нивото. Успех.
Посещения: 3934 Размер на файла: 3 MB Добавено: пт 19 юли 2013
Добави към любими
Движи се и скачай със стрелките.
СпонджБоб Супер Приключение
Приятна аркадна игрица, която много прилича на Супер Марио. Разликата е че главният герой в тази игра е Спондж Боб и събира хамбургери, вместо монетки. Събери всички хамбургери по нивото и достигни до изхода.
СпонджБоб Супер Приключение
5.00
4,9K
Спонджбоб Супер Приключение
Помогни на Спонджбоб да събере колкото може повече хамбургери. Скачай по главите на лошите, и намери изхода от всяко ниво. Имаш точно 10 живота за да се справиш с това предизвикателство. Успех.
Спонджбоб Супер Приключение
5.00
4K
СпонджБоб лудо обличане
СпонджБоб обличане (Spongebob Crazy Dressup) е забавна игрица с любимия ни анимационен герой (Spongebob). Облечи СпонджБоб като супер герой, или като цирков клоун - както ти харесва на теб.
СпонджБоб лудо обличане
4.29
20K
СпонджБоб спасява Патрик
СпонджБоб спасява Патрик е аркадна игра с любимия ни анимационен герой СпонджБоб. Играта поразително прилича на Супер Марио който трябва да спаси принцесата. В тази игра обаче, Спонджбоб трябва да спаси Патрик.
СпонджБоб спасява Патрик
4.00
7,3K
Спонджбоб Скок
Спонджбоб Скок е семпла аркадна игра подходяща за най-малките посетители. В тази игра целта е да помогнеш на Спонджбоб да събере всички бургери и да избягва лошите. Успех.
Спонджбоб Скок
5.00
4,1K