Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Улвърин в Токио Гонка
Отличен 4.5
(2 гласа)

Улвърин в Токио Гонка

Улвърин в Токио (Wolverine Tokyo Rail Rush) е игра в която трябва да бягаш възможно най-бързо. Мисията ти е да помогнеш на Улвърин да превземе влаковата мрежа на Токио. Разсичай смъртоносни нинджи и скачай от влак на влак, като се опиташ да стигнеш възможно най-далеч.
Посещения: 9833 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 22 юли 2013
Добави към любими
Движи се и скачай със стрелките.
Шпация - атака.
Улвърин в Токио
Страховития Улвърин е отново при нас в аркадната игра "Улвърин в Токио". Зли нинджи са нападнали Токио и планират да превземат целият свят. Ти си единствения който може да ги спре. Изчисти улиците на Токио от вражеските нинджи и спаси света от тяхната тирания.
Улвърин в Токио
5.00
4,1K
Warmerise Lite Version
Warmerise е страхотна FPS мултиплеър игра с роботи. Играта е направена с иновативната Unity 3D технология и има страхотна графика. Изберете сървър, на който да играете, изберете отбор и се включете в ожесточената битка за доминация над вселената. Успех!
Warmerise Lite Version
4.00
6,4K
Хобо 6 - в Ада
Най-накрая излезе следващата версия на култовата игра Хобо. В тази версия нашия любимец е попаднал в Ада. Използвай уникалните си способности и комбинации от удари за да победиш ордите от демони които те атакуват.
Хобо 6 - в Ада
3.50
32,8K
Упадъкът на Мъжете
Упадъкът на Мъжетее екшън игра в която ще трябва да изпълняваш най-различни мисии, докато се отбраняваш от безкрайните вражески атаки. Крий се зад барикадите и стреляй по всички войници които те атакуват. Успех.
Упадъкът на Мъжете
5.00
7,6K
Stackz
Целта е да построиш най-високата кула от фигури.
Stackz
4.00
4,7K