Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зомбалити
Добър 3
(1 глас)

Зомбалити

Зомбалити е готина игра - микс между аркадния и логическия жанр. Ти си в ролята на младо момче, затворено в къща пълна със зомбита гладни за плът. Трябва да намериш път за бягство от всяка стая и да се сражаваш с зомбитата които ще се опитват да те спрат. Успех.
Посещения: 3690 Добавено: чт 25 юли 2013
Добави към любими
Движи се и скачай със стрелките.
А - атка.
S - стрелба.
D - използвай предмети.
youtube/QGdcFRp71Rg
Crazy Zombie v2.0
Втората версия на играта Crazy Zombie е вече и при нас. Светът се е превърнал в истински ад след Зомби Инвазията. Зомбитата са вече навсякъде и се разхождат по улиците. За да успееш да се пребориш с тази напаст трябва постоянно да подобряваш уменията си. Използвай комбинации и серйки за да се справиш със зомбитата.
Crazy Zombie v2.0
4.00
6,9K
Моята Луна 2
Моята Луна 2 (Thats My Moon 2 - Phantom Menace) е втората версия на тази зарибяваща игра. Целта ти е да опазиш луната от нашественици, астероиди и ракети, като в същото време подобряваш лунната станция. Успех.
Моята Луна 2
4.00
4,5K
Quake
Флаш версия на класическата игра Quake.
Quake
4.50
55,6K
Зомби Война: Аватар
Зомби Война: Аватар е сървайвал игра с много стрелба. Целта ти е да се отбраняваш срещу безкрайни вълни от озверели зомбита. Защитавай базата си, събирай бонуси и подобрявай оръжията си за да оцелееш по-дълго. Успех срещу армиите на неживите.
Зомби Война: Аватар
3.00
6,9K
Зомби Кукли
Зомби кукли е защитна игра, в която трябва да защитите барикадата от атаката на вълните зомби кукли. Целете се точно и поправяйте барикадата, за да не преминат зомбитата.
Зомби Кукли
4.00
15,5K