Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Свободно Бягане 2
Отличен 4.25
(4 гласа)

Свободно Бягане 2

Втората версия на страхотната паркур игра е вече и при нас. Втората версия е направена за Unity Player и има още по-невероятна графика от първата версия. Играта също така предлага няколко нови движения и предизвикателства. Успех.
Посещения: 58997 Добавено: пн 29 юли 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Х - скачай и се катери.
youtube/GUnqb-UeAKY
Свободно Бягане
Играта Свободно Бягане е може би най-безопасния начин да практикуваш Паркур. Свободно бягане в триизмерна градска среда. Опитай се да преодоляваш всички препятствия и се забавлявай.
Свободно Бягане
4.25
45,6K
Мотокрос Нитро
Мотокрос Нитро е страхотна триизмерна игра с мотори в която трябва да подобряваш мотора си за да се справя с трудните терени. Карай бясно през трудните писти и прави каскади от скоковете. За да играете тази игра трябва да инсталирате - http://unity3d.com/webplayer/
Мотокрос Нитро
4.54
167,8K
Скоростно Рали Х
Скоростно Рали Х е страхотна състезателна игра с триизмерна графика. Играта изисква инсталиран Unity Player. Избери си състезателна кола и се впусни в надпреварата. Ще трябва да се състезаваш срещу останалите 7 компютърно управлявани опоненти.
Скоростно Рали Х
3.25
45,7K
Wolfenstein 3D
Играта Wolfenstein е една от първите 3D шутър игри правени някога, тази игра е флаш версия на на шутър легендата. Действието на играта се развива през Втора световна война в подземни немски лабиринти, целта ви е да стигнете до фюрера и да го унищожите.
Wolfenstein 3D
3.00
15,3K
Зомби Оцеляване
Зомби Оцеляване е триизмерна игра от първо лице. Ти трябва да оцеляваш след Зомби инвазия. Зомбитата идват на вълни, и всяка вълна е по-силна от предната. Сражавай се със зомбитата и събирай оръжия и енергия за да издържиш възможно най-дълго. Успех с оцеляването.
Зомби Оцеляване
3.75
11,2K