Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Камиони Рено
Много добър 4
(1 глас)

Камиони Рено

Мечтал ли си някога да караш състезателен камион, да участваш в опасни ралита с големи и мощни машини? Камиони Рено ти дава възможността да се поупражняваш в шофирането на състезателни камиони. Избери си камион и се впусни в надпреварата.
Посещения: 13870 Размер на файла: 10 MB Добавено: ср 31 юли 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
V - смяна на камерата.
P - пауза.
Камиони чудовища
Камиони чудовища (Truck Monsters) в нова 2Д състезателна игра с камиони, в която се състезавате срещу седем контролирани от компютъра опоненти. Карайте камиона си възможно най-бързо, събирайте златни монети и правете трикове по време на скоковете. След всяко състезание може да използвате спечелените пари, за да подобрите компонентите на камионът си. Успех!
Камиони чудовища
5.00
6,9K
Камиони Убийци 2
Втората версия на играта Камиони Убийци 2 е вече и при нас. В тази игра управляваш тежко брониран полицейски камион през различни градове. Размазвай всичко което ти се изпречва на пътя и се опитай да останеш цял. Успех.
Камиони Убийци 2
4.00
33,2K
Роудстар Състезания
Роудстар Състезания е нова състезателна игра със супер спортни коли. Състезанията се провеждат на затворена писта. Играта може да се играе в мрежа или срещу компютъра. За да спечелиш състезанието трябва да завършиш първи в последната, четвърта обиколка.
Роудстар Състезания
3.00
30,1K
Американски Състезания 2
Американски Състезания 2 е втората версия на страхотната състезателна игра. В новата версия ще откриеш много нови писти и подобрения за състезателната ти кола. Включи се в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти и се опитай да завършиш в челната тройка за да се класираш за следващата писта. След всяко спечелено състезание подобрявай колата си.
Американски Състезания 2
4.33
18K
Планински спасител 3
Третата версия на много успешната игра планински спасител предлага много нови нива и оръдие, което стреля с бомби. Изберете своята високо проходима 4х4 машина и се включете в спасителната мисия. Карайте внимателно и използвайте оръдието, за да си проправите път през нивата.
Планински спасител 3
4.00
31,7K