Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Речния Ездач
Отличен 4.5
(6 гласа)

Речния Ездач

Речния Ездач е нова стратегическа игра от небезизвестното студио за флаш игри Miniclip.com. В тази игра ще се въплатиш в ролята на войник изпратен сам на мисия в тила на врага. Той трябва да атакува строго охранявани военни бази. За целта трябва да минеш по вода с лодка или танк. Успех.
Посещения: 14707 Добавено: чт 1 авг 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Q - смяна на превозното средство.
Кралски Път
Кралски Път е безплатна мрежова игра. Действието се развива във разбушуваните земи на Алдерстоун. Можеш да играеш сам, или с приятел съотборник. Играта предлага вдъхновяваща графика и не изисква даунлоуд.
Кралски Път
4.00
1,3K
Пазителя на душите
Бий се срещу чудовища и зомбита за да си върнеш душата. Двуизмерната бойна арена и реалистичните удари ще ви накарат да заобичате тази игра. Бий се с чудовищата които ти се изпречват на пътя.
Пазителя на душите
3.00
4,3K
Смъртоносен Път
Смъртоносен Път е игра за оцеляване, в която ти и приятелката ти се опитвате да избягате от местност която е заразена от Зомбита. Карай мотор по магистралата и се пази от озверелите зомбита които ще се опитват да те спрат и да те изядат. След всяко ниво ще можеш да подобряваш мотора си.
Смъртоносен Път
3.00
4K
ReBound 3
Стрелба по движещи се мишени. Имате избор между 4 различни оръжия. На всяко следващо ниво мишените се движат по ралзличен начин.
ReBound 3
5.00
13,8K
Нахрани ни 4
Смъртоносен нов вид Пираня е плъзнала из Океана и се готви за кървав ужас. Новата версия на играта започва във въздуха - на самолет с който пренасят опасните риби. Те успяват да разрушат самолета и започват да изяждат пътниците по време на падането. Какво ще стане нататък - разбери сам. Събирай достатъчно кръв за да станеш по-силен.
Нахрани ни 4
3.50
14,9K