Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Чудовищен Конструктор
Добър 2.5
(2 гласа)

Чудовищен Конструктор

В тази строителна игра ти си в ролята на строителен работник - шофьор който строи голям Мол. В играта има 20 нива и на всяко ниво имаш специфична задача. В началото трябва да транспортираш голям кран до строителната площадка а на следващото ниво трябва да натовариш огромни метални пръти.
Посещения: 16097 Размер на файла: 4 MB Добавено: пн 5 авг 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Ctrl - освобождаване на товара.
X - кран.
Z - освобождаване на кран.
Чудовищен Пинбол
Чудовищен Пинбол е стандартна пинбол игра. Сюжета е доста мрачен - зомбита, чудовища и гробища. Не изпускай топката и постави рекорд.
Чудовищен Пинбол
5.00
3K
Чудовищен Хамър 2
Чудовищен Хамър 2 е семпла оф-роад игра, в която карате огромен жълт джип Хамър и премазвате колите и другите препятствия, които срещнете по пътят си.
Събирайте монети за максимален резултат и се насладете на играта.
Чудовищен Хамър 2
5.00
14,8K
Тежки Товари 2
Тежки Товари 2 (Heavy To Carry 2) е транспортна игра в която трябва да превозваш тежки индустриални товари. Целта ти е да достигнеш до финалната точка без да си разсипал товара. Успех.
Тежки Товари 2
4.80
14,6K
Монстър приключение 3D
Монстър приключение 3D е триизмерна, състезателна игра с монстър тръкове. В нея трябва да се състезаваш на затворена писта срещу компютърно управлявани опоненти. Карай колкото можеш по-бързо, избягвай калта и минавай през ускорителите.
Монстър приключение 3D
3.00
32,5K
Лудо Рали
Лудо Рали е страхотна анимационна игра с коли, в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Наслади се на 10 перфектни писти, 11 коли, всяка от които с подобрения и оръжия. След всяко ниво може да подобряваш колата и оръжията си. Успех.
Лудо Рали
5.00
9,2K