Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Монстър Трък Треска
Добър 2.5
(2 гласа)

Монстър Трък Треска

Ако харесваш големи камиони и епични оффроуд състезания то тази игра е точно за теб. Избери си машина и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобряваш джипа си, или да си купиш нов.
Посещения: 11908 Размер на файла: 6 MB Добавено: ср 7 авг 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Х - турбо.
Монстър Играчки
Монстър Играчки е игра с коли в която се състезаваш с монстър тръкове. Играта предлага страхотна анимационна графика. Мисията ти е да размажеш всичко по пътя си и да събереш максимален брой звездички. След всяко ниво може да използваш звездичките които си събрал за да подобряваш машината си.
Монстър Играчки
4.50
7,8K
Монстър Трък Герой
Монстър Трък Герой е нова триизмерна игра направена за Unity Player. Играта впечатлява с реалистична триизмерна графика. Избери си камион, нагласи го по свой вкус и се впусни в надпреварата. Забавлявай се докато мачкаш всичко по пътя си и изпълнявай трикове във въздуха.
Монстър Трък Герой
4.00
7,4K
Монстър Състезание
Карай голям джип и отключвай още мощни оффроуд машини. Състезавай се срещу други огромни джипове и печели състезанията за да отключиш останалите коли. Със спечелените пари може да правиш подобрения. Прави каскади за повече точки. Успех.
Монстър Състезание
4.50
4K
Монстър Предизвикателство
Монстър Предизвикателство е забавна игра с огромни джипове които може да ъпгрейдваш. Играта е микс от състезателна и игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Състезавай се срещу 5 компютърно управлявани състезателя и изкарвай пари докато направиш джипа си истински Монстър.
Монстър Предизвикателство
5.00
5,6K
Монстър Трък Спускане
Монстър Трък Спускане е състезателна игра с големи джипове. Избери си от 3 невероятно напомпани машини и се впусни надпреварата. Там ще се изправиш срещу 3 компютърно управлявани опоненти. Карай възможно най-бързо и балансирай джипа по надолнищата. Успех.
Монстър Трък Спускане
4.50
7,6K