Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Мистериозно Оръжие
Отличен 5
(1 глас)

Мистериозно Оръжие

Мистериозно Оръжие е ходова стратегическа игра, в която се сражаваш срещу огромни чудовища с митичния си меч. Изучавай нови движения и подобрявай уменията си, като използваш парите които си спечелил в битките.
Посещения: 6695 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 8 авг 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Sherlock Holmes Checkmate
Sherlock Holmes Checkmate е страхотна екшън игра от трето лице. Играта е направена на Unity Player и предлага зашеметяваща графика. Ти си в ролята на Шерлок Холмс и неговия асистент др. Уотсън. Можеш да разменяш героите по всяко време докато играеш. Успех.
Sherlock Holmes Checkmate
5.00
8,3K
МоторСити: Карай
МоторСити: Карай е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Мисията ти е да опазиш Моторсити от злите роботи и техния зъл шеф. Патрулирай по улиците и разрушавай всеки робот който се изпречва на пътя ти. Пали двигателя защото улиците не са безопасни.
МоторСити: Карай
4.50
7,8K
Масово Унищожение: Зомбита
Новата версия на играта Масово Унищожение е вече и при нас. В тази игра трябва да защитиш базата си от атаката на зомбитата като използваш огромна картечница от покрива на базата си, колата в гараша или пистолети.
Масово Унищожение: Зомбита
4.67
19K
Gunrox rush
Бягайте с всичка сила и унищожавайте всичко което мърда по пътя ви.
Gunrox rush
3.00
9,6K
Зомбалити
Зомбалити е готина игра - микс между аркадния и логическия жанр. Ти си в ролята на младо момче, затворено в къща пълна със зомбита гладни за плът. Трябва да намериш път за бягство от всяка стая и да се сражаваш с зомбитата които ще се опитват да те спрат. Успех.
Зомбалити
3.00
3,7K