Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кейк Пирати 2
Отличен 5
(1 глас)

Кейк Пирати 2

Втората версия на страхотната защитна игра е вече и при нас. В новата версия има много нови нива и подобрения по защитата. Опитай се да спреш пиратите на всяка цена.
Посещения: 6423 Размер на файла: 6 MB Добавено: пт 9 авг 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Пикси Защита
Пикси Защита е ретро защитна игра с кули. Целта е да не позволяваш на лошите да успеят да преминат през цялото ниво. Строй кули които ще ги спрат преди да достигнат до изхода. Кулите могат да се подобряват.
Пикси Защита
3.00
4,7K
Клик Битка
Клик Битка е много интересна игра - микс между тауър дефенс и "събери 3 еднакви" типове игри. Ти контролираш както армия от магьосници, както и кули. Първо построй защитна стена от кули, след което използвай магьосниците за да обстрелваш враговете които са успели да преминат през защитната стена от кули. Използвай спечелените пари за да поправяш къщичките и да подобряваш магиите и уменията си.
Клик Битка
3.00
5,4K
Оставен да Умре
Страхотна екшън-сървайвъл игра със зомбита. Ти си в ролята на смел войник, който за зла беда е паднал от военния хеликоптер на необитаем остров населен от зомбита. Защитавай позицията си срещу безкрайните орди от зомбита. Подобрявай екипировката си за да издържиш по-дълго.
Оставен да Умре
4.00
6,9K
Полицейска Касапница
Току що си получил официално разрешение да се саморазправиш в всички бандити в града. Пали полицейската кола, и нека забавата да започне сега. Имаш ограничено време да достигнеш до края на пистата, за това карай бързо, събирай бонусите, и отключвай постижения като разрушаваш всичко по пътя си.
Полицейска Касапница
5.00
26,5K
Robot Attack
В бъдещето съществува град, където хората и роботите са живели заедно до деня, в който роботите взимат надмощие и стават толкова силни, че техният лидер решава, че не се нуждаят повече от хората. Помогнете на хората да се защитят от атакуващите роботи.
Robot Attack
3.00
12,6K