Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Океански Дрифт
Много добър 4
(1 глас)

Океански Дрифт

Страхотна състезателна игра с лодки, в която ще се надпреварваш срещу компютърно управлявани лодки на затворено трасе. Пали двигателя на лодката и покажи на тълпата кой е най-добрия състезател.
Посещения: 3875 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 12 авг 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Улично Рали 2
Улично Рали 2 е невероятна триизмерна игра с коли. Избери си кола и цвят и после се опитай да биеш останалите състезатели в едно оспорвано рали. Използвай турбото си разумно защото то ти дава много сила, но не издържа дълго. Успех.
Улично Рали 2
4.36
36,8K
GTO дрифт
Много добра игра от Armor Games. В нея ти караш спортна кола за дрифт. Трябва да взимаш завоите със дрифт за максимален резултат. Иновационното управление предлага максимална наслада от шофирането.
GTO дрифт
5.00
37,5K
Рейсинг Модели
Рейсинг Модели е готина игра с мини-колички. В нея се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Прави предни и задни салта и изпреварвай опонентите. Играта предлага много оптични и перформанс ъпгрейди за автомобила. Печели състезанията, и подобрявай автомобила си. Успех.
Рейсинг Модели
3.00
16K
Луди Камиони
Луди Камиони е триизмерна игра с камиони. Играта предлага реалистична графика. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти за първото място. Трябва да спечелиш всяко състезание за да продължиш напред. Приятна игра.
Луди Камиони
4.40
27,1K
Паркур
Помогни на паркур фена да тича из града и да преодолява препятствията на градската среда. Когато спрей бара ти се напълни и не попадаш в полезрението на полицията, спри се и надраскай някой графит на стената.
Паркур
4.00
5,5K