Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Океански Дрифт
Много добър 4
(1 глас)

Океански Дрифт

Страхотна състезателна игра с лодки, в която ще се надпреварваш срещу компютърно управлявани лодки на затворено трасе. Пали двигателя на лодката и покажи на тълпата кой е най-добрия състезател.
Посещения: 3970 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 12 авг 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
F1 Championship
Състезателна игра в която карате болид от формула едно и се състезавате срещу един опонент. Финиширайте първи, за да преминете на следващото ниво.
F1 Championship
4.00
40,6K
Ballracer
Лудо състезание с хамстери. Състезавате се срещу истински хора а не компютър.
Ballracer
5.00
6K
Лудо Паркиране
Лудо Паркиране интересна паркинг игра, в която освен да паркирате коли, трябва и да дрифтвате. Карай внимателно и се опитвай да не удряш колите докато паркираш. По време на играта има няколко предизвикателства които може да изпълниш за допълнителни точки.
Лудо Паркиране
4.00
24,6K
Пауър Рейнджърс Състезание
Пауър Рейнджърс Състезание е анимационна игра в която героите от детското филмче Пауър Рейнджърс се състезават с мотори. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата. Трябва ти задължителна победа за да продължиш напред.
Пауър Рейнджърс Състезание
5.00
14,8K
Drift n Burn 365
Drift n Burn 365 е невероятна, триизмерна, състезателна игра. Действието се развива в бъдещето, където хората живеят в къщи в небесата. Може да се състезавате с различни коли - за дрифт, за рали, мощни, оффроуд или спортни коли.
Drift n Burn 365
4.70
132,9K