Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Скоростен Град 3D
Много добър 4
(1 глас)

Скоростен Град 3D

Скоростен Град 3D е простичка, но много добре направена игра с триизмерна графика. Целта на играта е да се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Може да караш линейка, полицейска кола, такси или автобус. В началото на играта е отключена само линейката. Всяко състезание има 8 обиколки и трябва да завършиш в челната тройка за да отключиш следващата писта. Успех.
Посещения: 11165 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 14 авг 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
1,2,3,4 - смяна на камерата.
Убийствено Трасе
Мислиш си че имаш нужните умения за да влезеш в армията? Играта Убийствено Трасе ще ти даде шанс да тестваш уменията си. Опитай се да завършиш успешно всички тренировки преди да изтече времето.
Убийствено Трасе
4.20
37,4K
Марио срещу Куупа
Състезателна игра в която нашия любим Марио се състезава с мотори срещу Куупа. Избери си един от трите мотора и се впусни в състезанието. Печели състезанията за да отключиш следващите нива.
Марио срещу Куупа
5.00
17K
Света на колите
Страхотна триизмерна игра, в която не трябва да се състезаваш с никой. Карай червената си кола из празните улици и се наслаждавай.
Света на колите
3.33
17K
3D състезател 3
Лудия магистратен състезател е отново на линия. Развихри се и смажи опонента си като изпозлваш крадена полицейска кола. Трябва да караш като луд, да стреляш и взривяваш всичко по пътя си.
3D състезател 3
4.00
111,1K
Лего Техник Състезание
Лего Техник Състезание е триизмерна състезателна игра за Unity Player. В тази игра ти се състезаваш с кола играчка направена от Лего. Карай възможно най-бързо и избягвай препятствията по пистата и другите състезатели. В началото на играта можеш да се състезаваш само с две коли, но като започнеш да печелиш състезания ще започнеш да отключваш други автомобили.
Лего Техник Състезание
4.50
9,1K