Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Моторни войни 2
Добър 3
(1 глас)

Моторни войни 2

Втората версия на страхотната мултиплейър екшън игра с коли Моторни войни е тук. Също като предната версия и тази игра е направена с Unity технология и предлага страхотни реалистична 3D графика. Изберете своята кола и влезте в арената, на която ще се сблъскате с истински играчи от цял свят. След всеки сблъсък на арената можете да подобрите колата си в гаража или да закупите нова по добре въоръжена и по-мощна машина.
Посещения: 10807 Добавено: вт 3 сеп 2013
Добави към любими
Управлявайте колата с WASD.
Shift - турбо.
Прицел и стрелба с мишката.
Megan the fox
Помогнете на лисицата Меган да избие всички демони.
Megan the fox
3.00
7,9K
Atomic Gringo
Atomic Gringo е забавна игра в която се биеш с пияни мексиканци в бар. Не им позволявай да те достигнат и ги нокаутирай навреме. Успех.
Atomic Gringo
3.50
3,3K
Триизмерно Скоростно Рали
Триизмерно Скоростно Рали е нова състезателна игра с коли. Имаш на разположение 8 различни писти но ще трябва първо да ги отключиш преди да можеш да се състезаваш по тях. Карай възможно най-бързо и печели състезанията за да напредваш в играта. След всяко рали можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш автомобила.
Триизмерно Скоростно Рали
4.50
43,4K
The Red Haird Devil
The Red Haird Devil е страхотна RPG браузър игра. Ти си в ролята на червенокоса жена чиято мисия е да прочисти тъмниците и подземията от злите гоблини, да намериш главатаря им и да го победиш. Успех.
The Red Haird Devil
3.00
2,8K
Знак на Греха
Знак на Греха е една игра вдъхновена от Diablo и други подобни RPG игри. Разбивай тъмните портали които бълват зли демони и събирай мощни руни.
Знак на Греха
3.00
13,8K