Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Речно Нападение
Много добър 3.5
(2 гласа)

Речно Нападение

Речно Нападение е изпълнена с екшън игра направена от ветераните в бранша miniclip.com. В тази игра ти си в ролята на войник който пътува по река обсадена от вражески сили. Стреляй по всичко което мърда и си проправяй път напред. Викай въздушни подкрепления когато това се налага. Успех войнико.
Посещения: 13217 Добавено: пн 9 сеп 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Х - смяна на оръжието.
Шпация - въздушна помощ.
youtube/tOmRikmStkM
Massive Tank Attack
Воена игра с танкове, в която вие управлявате огромен танк и унищожавате всички вражески единици които срещнете по пътя си.
Massive Tank Attack
5.00
11,4K
Премини през Зомбитата
Премини през Зомбитата е нова игра със зомбита. В нея трябва да изминеш максимално разстояние с автомобила снабден с картечница. След всяко ниво може да подобряваш колата си и така да постигаш по-добри резултати.
Премини през Зомбитата
4.50
7,6K
Лошите Симпсън
Барт Симпсън е главният герой в тази екшън игра. На него му е писнало от престъпността в града и се е заел със справянето с този проблем. Взимай патлаците и се изправи срещу ордите престъпници. Успех.
Лошите Симпсън
3.00
5,1K
Rescue Mission
Спасителна мисия.
Rescue Mission
5.00
13,7K
Контра Терорист
Контра Терорист е страхотна тактическа игра, с много екшън. Играта може да се играе от двама души на един компютър. Родният ти град е окупиран от терористи, които отвличат хората и грабят банки. Само ти и твоят приятел може да ги спрете. Успех.
Контра Терорист
5.00
8,2K