Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Речно Нападение
Много добър 3.5
(2 гласа)

Речно Нападение

Речно Нападение е изпълнена с екшън игра направена от ветераните в бранша miniclip.com. В тази игра ти си в ролята на войник който пътува по река обсадена от вражески сили. Стреляй по всичко което мърда и си проправяй път напред. Викай въздушни подкрепления когато това се налага. Успех войнико.
Посещения: 13067 Добавено: пн 9 сеп 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Х - смяна на оръжието.
Шпация - въздушна помощ.
youtube/tOmRikmStkM
Големия Стрелец
Големия Стрелец е бойна игра с много врагове, но и много умения и различни оръжия. Сражавай се с лошите които те очакват на всяко ниво. Подобрявай героя си и отключвай различни умения. Успех.
Големия Стрелец
4.00
4,1K
Super Mario Battle
Супер Марио игра, която може да се играе от двама. Унищожете всички вражески единици, за да преминете на следващото ниво.
Super Mario Battle
5.00
51,1K
Runaway
Вашата цел в тази игра е да се преборите с шефа на мафията. Не забравяйте да купи достатъчно амуниции след всяко ниво, ще ви трябват.
Runaway
4.00
18,9K
Kuiper
Kuiper е космически симулатор в който ти си в ролята на опитен звезден пилот, който се опитва да спаси земята. Събирай редки минерали от астероидните рингове и откривай космически пирати. Със спечелените пари от мисии може да закупиш нов космически кораб или да подобриш този който имаш.
Kuiper
5.00
7,2K
Къщата на дявола
Твоят роден дом е заразен с вирус който превръща хората в зомбита и инфекцията се разпространява бързо. Ти си единствения който може да спаси хората и да спре заразата. Използвай оръжието си за да държиш зомбитата настрани от хората и хвърляй гранати със серум за да ги лекуваш.
Къщата на дявола
4.00
6,3K