Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Речно Нападение
Много добър 3.5
(2 гласа)

Речно Нападение

Речно Нападение е изпълнена с екшън игра направена от ветераните в бранша miniclip.com. В тази игра ти си в ролята на войник който пътува по река обсадена от вражески сили. Стреляй по всичко което мърда и си проправяй път напред. Викай въздушни подкрепления когато това се налага. Успех войнико.
Посещения: 13003 Добавено: пн 9 сеп 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Х - смяна на оръжието.
Шпация - въздушна помощ.
youtube/tOmRikmStkM
Deus racer 2
Карайте кола по магистралата и стреляйте по атакуващите ви коли.
Deus racer 2
4.67
38,7K
Ескадрила 9
Ескадрила 9 е екшън игра в която ти си пилот на тежко въоръжен военен изтребител. Изпълнявай различни военни мисии и използвай спечелените пари за подобрения.
Ескадрила 9
5.00
10,1K
Атомно Море
Атомно Море е една игра, много подобна на поредицата "Нахрани ни". Действието се развива ерата след ядрена война. Морските създания са мутирали в следствие от повишените радиационни нива. Плувай в радиоактивните води, яж други риби и еволюирай докато успееш да доминираш в океана.
Атомно Море
3.00
7,8K
Mech Mice Academy
Mech Mice Academy е екшън игра от първо лице. Играта е разработена с Unity 3D технология. Играта предлага много различни модове и типове на игра. Избери си най-подходящия, после си избери и сървър в който да се включиш.
Mech Mice Academy
4.33
3,7K
Пънишър
Много отдавна, един драконски свитък съдържащ всички кунг фу техники които са управлявали света. За съжаление скрола бил заграбен от зли демони. Един ден, млад кунг-фу майстор искал много да разбере тайната на скрола. Сам, той отишъл на пътешествие до земята на мъртвите, където и започва твоето приключение.
Пънишър
4.00
16,4K