Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кървавата Улица
Много добър 4
(1 глас)

Кървавата Улица

В екшън играта Кървавата Улица твоят роден град е нападнат от освирепели зомбита и ти трябва да преминеш през града за да достигнеш подсигурената зона. Избери си един от двамата главни герои, и се впусни в кървавото приключение. Изтребвай всички зомбита които ти се изпречват на пътя, събирай бонуси и пари за да подобряваш уменията и екипировката си. Успех.
Посещения: 7020 Размер на файла: 8 MB Добавено: вт 10 сеп 2013
Добави към любими
Движение с мишката.
Левия бутон на мишката - атака.
Интервал - действие с предмети.
Q - смяна на оръжия.
1-2-3 - промяна способности.
S - магазин
Военен танк
В играта Военен танк ти си в ролята на танкист който кара голям зелен танк. Карай танка си през трудни гористи терени без да го разбиеш, и уцели мишената в края на всяко ниво за да отключиш следващото. Успех, и не забравяй да запишеш резултата си.
Военен танк
4.00
4,6K
Супер Танкове
Динамична екшън игра с танкове и ретро графика. Целта е да разрушиш абсолютно по нивото. Разкривай нивата и взривявай всички танкове и дървени сандъци които забележиш. Подобрявай танка си и нанасяй максимум щети.
Супер Танкове
3.75
4,7K
Zombie Splatter
Оцелейте възможно най-дълго, като стреляте по атакуващите ви зомбита. Използвайте магазина, за да подобрявате оръжията и уменията си.
Zombie Splatter
3.00
13K
Тик Так Бомба
Тик Так Бомба е транспортна игра в която ти управляваш огромен камион с опасен товар. Трябва да превозиш бомба до крайната си цел. Опитай се да достигнеш до края на нивото без да взривиш опасния си товар.
Тик Так Бомба
4.00
6,8K
Звезден Пехотинец
Звезден Пехотинец е игра за оцеляване, в която трябва да се защитаваш от безкрайните орди злонамерени извънземни. Оцелявай възможно най-дълго и подобрявай оръжията и бронята си. Бий се срещу босовете, и много други. Съдбата на вселената зависи от теб.
Звезден Пехотинец
5.00
4,6K