Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кръстосан Огън M4A1
Отличен 5
(1 глас)

Кръстосан Огън M4A1

Легендарното оръжие M4A1, със сребърно тяло и синя светлина разкрива истинската класа на това оръжие. Целта в тази игра е да елиминираш всички терористи, като използваш легендарната M4A1.
Посещения: 10564 Размер на файла: 6 MB Добавено: чт 12 сеп 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с Мишката.
Кръстосан Огън
В играта Кръстосан Огън ти си в ролята на смел войник който е изпратен на мисия дълбоко в тила на врага. Целта ти е да избиеш всички терористи.
Кръстосан Огън
3.00
16,6K
Ловеца на Орки
В тази игра трябва да водиш опасна битка срещу армия от Орки, които искат да те елиминират. Използвай арбалета си за да ги избиеш до крак. Бъди внимателен защото те изскачат от всякъде.
Ловеца на Орки
3.00
10,2K
Boxhead The Zombie Wars
Стреляте по зомбита.
Разполагате с богат набор от оръжия.
Boxhead The Zombie Wars
3.00
14K
Fighter Patrol 42
Действието се развива през втората световна война. Вие сте пилот изтребител от съюзническите войски. Вашата цел е да се сражавате срещу самолетите на Луфтвафе и да се измъкнете жив. 18 невероятни нива, много ъпгрейди и много екшън.
Fighter Patrol 42
2.50
23,9K
Измъкване от Военната Зона 2
Новата версия на страхотната военна игра Измъкване от Военната Зона е вече тук. Целта на играта е да опазиш приятелския джип от враговете. Осигури му прикриващ огън и не допускай нито един вражески войник наблизо. Много подобрения и въздушни подкрепления.
Измъкване от Военната Зона 2
5.00
12,4K