Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Лондон Такси
Отличен 4.5
(2 гласа)

Лондон Такси

В играта Лондон Такси ти си в ролята на таксиметров шофьор който работи в Лондон. Пали двигателя и започвай работа по Лондонските улици. Качвай клиенти и ги транспортирай до желаната дестинация. Внимавай в трафика, защото всяка повреда на колата ще ти струва пари.
Посещения: 13044 Размер на файла: 8 MB Добавено: пт 13 сеп 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачка.
Снимка 1 от Лондон Такси Снимка 2 от Лондон Такси Снимка 3 от Лондон Такси
youtube/f0I5xCC_ahA
Лондон Такси (London Taxi)
Лондон Такси е страхотна триизмерна игра направена по Unity технология. В тази игра трябва да докажеш шофьорските си умения като изкараш изпита на Лондонските таксиметрови шофьори. Играта е много трудна, но нека това не ви отказва. И успех - ще ви трябва.
Лондон Такси (London Taxi)
4.67
19,6K
Ню Йорк такси
Ню Йорк такси е игра с коли в която ти си таксиметров шофьор който живее и работи в Ню Йорк. На всяко ниво трябва да изпълняваш различни мисии. В самото начало трябва да закараш таксито на ремонт, и след това да започнеш да изпълняваш поръчки и да возиш клиентите от точка до точка без да се бавиш.
Ню Йорк такси
4.20
95,8K
Parking Space 2
Паркирайте колите на определеното място. Нимавайте да не ги блъснете.
Parking Space 2
5.00
71,8K
Rocket Car 2
Преминете през препятствията и закарайте колата до изхода.
Rocket Car 2
3.00
16K
Клик Битка
Клик Битка е много интересна игра - микс между тауър дефенс и "събери 3 еднакви" типове игри. Ти контролираш както армия от магьосници, както и кули. Първо построй защитна стена от кули, след което използвай магьосниците за да обстрелваш враговете които са успели да преминат през защитната стена от кули. Използвай спечелените пари за да поправяш къщичките и да подобряваш магиите и уменията си.
Клик Битка
3.00
5,5K