Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Клик Битка
Добър 3
(1 глас)

Клик Битка

Клик Битка е много интересна игра - микс между тауър дефенс и "събери 3 еднакви" типове игри. Ти контролираш както армия от магьосници, както и кули. Първо построй защитна стена от кули, след което използвай магьосниците за да обстрелваш враговете които са успели да преминат през защитната стена от кули. Използвай спечелените пари за да поправяш къщичките и да подобряваш магиите и уменията си.
Посещения: 5523 Размер на файла: 8 MB Добавено: ср 18 сеп 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Клик Битка Снимка 2 от Клик Битка Снимка 3 от Клик Битка
Братска Сила
Братска Сила е страхотна ретро игра направена с модерната технология на Unity Player. В тази страхотна екшън игра ти водиш ескадрила от елитни войници през джунгла, която е пълна с терористи. Спасявай заложници и отключвай нови войници които ще ти помогнат в тежката битка с престъпниците. Късмет и успех.
Братска Сила
4.57
15,7K
Swim Ish Swim
Swim Ish Swim е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта не е особено трудна, но за сметка на това е много зарибяваща. Малкия Иш е готина рибка която има нужда от помощта ти за да оцелее в страховития океан. Успех.
Swim Ish Swim
4.00
2,7K
Магистрални Поразии
Магистрални Поразии е триизмерна игра направена с Unity технология. Действието се развива в близкото бъдеще (2080) където изкуствения интелект доминира ежедневието ни. В тази ситуация много корпорации се конкурират, като се опитват да провалят конкуренцията с нелоялни тактики. Твоята мисия е да използваш колата от бъдещето и да изпълняваш различни мисии по магистралата.
Магистрални Поразии
3.50
11K
Растения срещу зомбита
Зомбита атакуват къщата ти и растенията в градината са единствената ти защита. Сади растения отглеждай различни култури за да спреш безкрайните вълни от зомбита. Успех.
Растения срещу зомбита
4.07
46,1K
Zack's Hardware
Защитна игра с интересна графика. За да строите нови кули трябва да събирате частите падащи от унищожените роботи.
Zack's Hardware
3.00
7,8K