Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Зомбо Стрелба
Много добър 4
(1 глас)

Зомбо Стрелба

Зомбита са нападнали града ти и са заразили всички жители. Ти си се барикадирал в последната оцеляла сграда, и трябва да се опазиш възможно най-дълго. Разполагай войници по етажите и се опитай да спреш зомби инвазията. След всяко ниво можеш да похарчиш скъпоценните камъни които си спечелил за да подобряваш войниците си. Успех.
Посещения: 8065 Размер на файла: 8 MB Добавено: ср 18 сеп 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Зомбо Стрелба Снимка 2 от Зомбо Стрелба Снимка 3 от Зомбо Стрелба Снимка 4 от Зомбо Стрелба Снимка 5 от Зомбо Стрелба Снимка 6 от Зомбо Стрелба Снимка 7 от Зомбо Стрелба
youtube/2t83iN9XD80 youtube/rPHJLSBlMwQ
Мото Буря
Мото Буря е нова игра с мотори. Пали двигателя и се мятай на пистата която е пълна с рампи, скокове, ями и огън. Има 15 писти по които можеш да караш и два мотора които може да закупиш, но първо трябва да ги отключиш.
Мото Буря
2.50
5K
Маршируващи зомбита
Защитавайте фермата си от нападащите зомбита, като подреждате квадратчетата отдолу така че да съвпадат. Целта е да наредите 3 или повече символа в редица или по диагонал. Със спечелените точки купувайте нови оръжия и капани които да спрат настъпващите зомбита.
Маршируващи зомбита
4.00
13,9K
Морски Ловец 2
Морски Ловец 2 е подводна игра, в която ти управляваш изследователска подводница. Изследвай океаните като търсиш подходящи места за гмуркане. Откривай нови животински видове и съкровища и използвай печалбата си за подобряване на подводницата.
Морски Ловец 2
5.00
4,8K
Смъртоносен Път
Смъртоносен Път е игра за оцеляване, в която ти и приятелката ти се опитвате да избягате от местност която е заразена от Зомбита. Карай мотор по магистралата и се пази от озверелите зомбита които ще се опитват да те спрат и да те изядат. След всяко ниво ще можеш да подобряваш мотора си.
Смъртоносен Път
3.00
4K
Zombie Splatter
Оцелейте възможно най-дълго, като стреляте по атакуващите ви зомбита. Използвайте магазина, за да подобрявате оръжията и уменията си.
Zombie Splatter
3.00
13K