Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пазителя на Четирите Елемента
Много добър 3.5
(2 гласа)

Пазителя на Четирите Елемента

Някъде, на края на света, има един мистериозен остров. Много съкровища са скрити на острова, но най-ценното от всички са магическите свитъци на четирите елемента. Стария и мъдър монах-пазител на свитъците ги охранява от злите армии на тъмния Лорд, който от години се опитва да се докопа до безценното съкровище.
Целта ти в тази игра е да строиш и подобряваш защитни кули на пътя на армията, и да не позволяваш на враговете да достигнат до магическите свитъци.
Посещения: 21076 Размер на файла: 10 MB Добавено: чт 19 сеп 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Пазителя на Четирите Елемента Снимка 2 от Пазителя на Четирите Елемента Снимка 3 от Пазителя на Четирите Елемента Снимка 4 от Пазителя на Четирите Елемента Снимка 5 от Пазителя на Четирите Елемента
youtube/txRQpEhX2Q0 youtube/lqMfp4idP0E youtube/y8R025cXzek
Пазителя на Козите
Пазителя на Козите (Goat Guardian) е забавна аркадна игра в която трябва да събудиш заспалата коза. За целта трябва да събереш всички скъпоценни камъни по нивото и да се върнеш при козата. Планирай ходовете си внимателно защото плочките пропадат след като минеш по тях и не можеш да се върнеш.
Пазителя на Козите
3.57
6,5K
Пазителя на Ада
Пазителя на Ада е прекрасна, но и в същото време сложна ролева игра в която можеш да избираш между 3 герои - Инквизитора, Вампира и Върколака. Избери си герой и се впусни в приключението, което е изпълнено с много трудности. Сражавай се с чудовища, изпълнявай куестове и вдигай нива. Успех.
Пазителя на Ада
3.00
5,5K
Пазителя на душите
Бий се срещу чудовища и зомбита за да си върнеш душата. Двуизмерната бойна арена и реалистичните удари ще ви накарат да заобичате тази игра. Бий се с чудовищата които ти се изпречват на пътя.
Пазителя на душите
3.00
4,3K
Pyramid Tower Defense
Защитна игра, в която трябва да защитите пирамидата от инвазията на буболечките.
Pyramid Tower Defense
3.00
7,4K
Войната на Кликовете
Войната на Кликовете е микс между пъзел и стратегическа игра. Целта ти в тази цветна игра е да помогнеш на магьосниците да защитят замъка си от нападащите ги варвари. След всяка вълна можеш да подобряваш защитата и магиите си.
Войната на Кликовете
4.40
6K