Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
Отличен 4.14
(355 гласа)

Костенурките Нинджа: Тъмни Времена

Костенурките Нинджа: Тъмни Времена е страхотна аркадна игра с любимите ни герои от анимационния сериал Костенурките Нинджа. В началото на играта можеш да играеш само с Леонардо, но скоро след това можеш да избираш и някой от останалите герои.
Посещения: 143139 Добавено: чт 19 сеп 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Z - шурикен.
Шпация - атака.
Снимка 1 от Костенурките Нинджа: Тъмни Времена Снимка 2 от Костенурките Нинджа: Тъмни Времена Снимка 3 от Костенурките Нинджа: Тъмни Времена Снимка 4 от Костенурките Нинджа: Тъмни Времена Снимка 5 от Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
youtube/aQTaLTi6J8Y youtube/vIWYB1CRPw0 youtube/X5W-KlT7PvA youtube/iYtkCX13AAw
Костенурките нинджа
Супер Бойна игра в която главните герои са Костенурките Нинджа. Избери си любимия от четиримата и почвай уличните боеве. Разбий всички врагове по нивото за да отключиш следващото. Играта може и да се играе от двама души
Костенурките нинджа
3.78
25,7K
Костенурките Нинджа мотористи
Супер яка игра с костенурките нинджа. Помогни им да преминат през целия град и да спрат камиона който изсипва радиоактивни отпадъци за да не замърсява водата.
Костенурките Нинджа мотористи
4.71
13,9K
Костенурките Нинджа БМХ
В тази игра трябва да помогнеш на приятеля си Рафаел да се научи да кара новото си колело. На всяко ниво трябва да изпълниш различна мисия преди да можеш да се напреднеш през нивата.
Костенурките Нинджа БМХ
4.08
5,8K
Облечи Костенурките Нинджа
Облечи костенурките Нинджа както на теб ти харесва.
Облечи Костенурките Нинджа
3.89
15,2K
Костенурките Нинджа срещу Паур Рейнджърс
Костенурките Нинджа срещу Паур Рейнджърс е игра със стрелба в която трябва да елиминираш всички лоши типове които всяват хаос в града и тормозят хората. В тази игра можеш да играеш с два отбора - Костенурките Нинджа или Пауър рейнджърите - избери си един отбор и се впусни в екшъна.
Костенурките Нинджа срещу Паур Рейнджърс
4.60
10,4K