Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Тенис по Двойки
Много добър 3.33
(3 гласа)

Тенис по Двойки

Тенис по Двойки е страхотна спортна игра направена от miniclip.com. Избери си играч и партньор и се включи в турнира. Главната ти цел е да се опиташ да спечелиш купата. Можеш да играеш в три различни турнира, но първо трябва да ги отключиш. Успех.
Посещения: 18539 Добавено: чт 19 сеп 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Х - удар.
Z - висок удар.
Снимка 1 от Тенис по Двойки Снимка 2 от Тенис по Двойки Снимка 3 от Тенис по Двойки Снимка 4 от Тенис по Двойки Снимка 5 от Тенис по Двойки
youtube/kNybxKvCUdQ
Тенис 3D
Тенис 3D е една от най-добрите онлайн тенис игри. Играта е направена с Unity технология. Премини успешно през тренировъчните мисии, избери си настилка и се впусни в истинската игра. Успех.
Тенис 3D
4.50
13,9K
Twisted Tennis
Тенис игра в която трябва да изберете вашият играч и игрището на което ще играете. След това ви остава само да победите противника си.
Twisted Tennis
5.00
26,8K
Clayball
Контролирайте траекторията и скоростта на топчето в тази игра с пластилино-подобна анимация.
Clayball
3.00
7,5K
Баскет Шампион
Баскет Шампион е простичка, но много зарибяваща игра. Преодолявай законите на физиката, като се опитваш да вкараш топката в коша. Играта предлага 21 нива, като на всяко ниво трябва да преодолееш всички препятствия и да вкараш топката. Успех.
Баскет Шампион
4.30
9,9K
Love to jump
Изпробвайте акробатичните си умения на батут. Изберете един от четерите възможни акробата и научете до 12 различни трика с които да впечатлите журито. Развивайте уменията на гимнастика с тренировки.
Играта записва резултатите.
Love to jump
5.00
30,6K