Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Световно Първенство по Футбол
Отличен 4.14
(7 гласа)

Световно Първенство по Футбол

Много забавна симулатор игра. Избери си футболен отбор и се опитай да спечелиш световната купа.
Посещения: 6255 Добавено: чт 19 сеп 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките
A - отнемане.
S - пас.
D - стрелба.
Световно за Звезди
Звездите на международния футбол ще се срещнат на финалите на световното първенство в Бразилия. Избери си една от големите сили в този спорт и си пробий път до финала.
Световно за Звезди
4.00
7,1K
Световно Първенство по Дузпи
Световно Първенство по Дузпи отново! Поведи отбора си към световната титла по дузпи. Освен изпълненията на наказателни удари, ще трябва и да влезеш в ролята на вратаря. Бързите рефлекси са важни и в двете ситуации. Успех.
Световно Първенство по Дузпи
4.28
65,2K
Световно по въздушен хокей
Световното по въздушен хокей е забавна игрица която не отнема много време. Избери си играч - момче или момиче и играй въздушен хокей в няколко различни варианта. В единия вариант пътуваш около света и се пробваш да станеш световен шампион.
Световно по въздушен хокей
2.00
54,6K
Вендета в Планината от Сладки
Планината от сладки е страхотна екшън игра направена за Unity Player. Играта предлага зашеметяваща триизмерна технология с много готини цветове. Планината от Сладки отново е нападната и е твой дълг да я спасиш. Трябва да се сражаваш със злото под формата на полудели мутанти които падат от небето.
Вендета в Планината от Сладки
4.00
6K
Хард Рок Рейсинг
Хард Рок Рейсинг е страхотна състезателна игра с перфектна графика и динамичен геймплей. Играта предлага различни модове и писти. Пали колата и се впускай в надпреварата. Опитай се да елиминираш всички опоненти преди последната обиколка.
Хард Рок Рейсинг
4.00
24,5K