Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Световно Първенство по Футбол
Отличен 4.14
(7 гласа)

Световно Първенство по Футбол

Много забавна симулатор игра. Избери си футболен отбор и се опитай да спечелиш световната купа.
Посещения: 6145 Добавено: чт 19 сеп 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките
A - отнемане.
S - пас.
D - стрелба.
Световно за Звезди
Звездите на международния футбол ще се срещнат на финалите на световното първенство в Бразилия. Избери си една от големите сили в този спорт и си пробий път до финала.
Световно за Звезди
4.00
7K
Световно Първенство по Дузпи
Световно Първенство по Дузпи отново! Поведи отбора си към световната титла по дузпи. Освен изпълненията на наказателни удари, ще трябва и да влезеш в ролята на вратаря. Бързите рефлекси са важни и в двете ситуации. Успех.
Световно Първенство по Дузпи
4.27
64,9K
Световно по въздушен хокей
Световното по въздушен хокей е забавна игрица която не отнема много време. Избери си играч - момче или момиче и играй въздушен хокей в няколко различни варианта. В единия вариант пътуваш около света и се пробваш да станеш световен шампион.
Световно по въздушен хокей
2.00
54,5K
Междузвездни Пехотинци: Бягащия Човек
Междузвездни Пехотинци: Бягащия Човек е невероятна триизмерна игра. Действието се развива далеч в бъдещето и предлага много мисии които трябва да изпълниш. Играта изисква Unity Player.
Междузвездни Пехотинци: Бягащия Човек
5.00
5,9K
Блъсканица в трафика 2
Блъсканица в трафика 2 е страхотна триизмерна игра с коли, в която ти трябва да разрушаваш възможно най-много. За целта засилвай колата си в сгради, полицейски коли и камиони. Колата ти е натъпкана до горе с експлозиви и твоята мисия е да намериш подходящо място за да се взривиш.
Блъсканица в трафика 2
4.63
213,7K