Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Световно Първенство по Футбол
Отличен 4.14
(7 гласа)

Световно Първенство по Футбол

Много забавна симулатор игра. Избери си футболен отбор и се опитай да спечелиш световната купа.
Посещения: 5923 Добавено: чт 19 сеп 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките
A - отнемане.
S - пас.
D - стрелба.
Световно за Звезди
Звездите на международния футбол ще се срещнат на финалите на световното първенство в Бразилия. Избери си една от големите сили в този спорт и си пробий път до финала.
Световно за Звезди
4.00
6,8K
Световно Първенство по Дузпи
Световно Първенство по Дузпи отново! Поведи отбора си към световната титла по дузпи. Освен изпълненията на наказателни удари, ще трябва и да влезеш в ролята на вратаря. Бързите рефлекси са важни и в двете ситуации. Успех.
Световно Първенство по Дузпи
4.26
64,2K
Световно по въздушен хокей
Световното по въздушен хокей е забавна игрица която не отнема много време. Избери си играч - момче или момиче и играй въздушен хокей в няколко различни варианта. В единия вариант пътуваш около света и се пробваш да станеш световен шампион.
Световно по въздушен хокей
2.00
54,3K
Скорост 3D
Скорост 3D е много яка триизмерна игра. Целта ти е да побеждаваш другите състезатели в автомобилно рали. Избягвай разлятото масло по пътя и обирай скоростните отсечки.
Скорост 3D
4.00
56,5K
Магистрално Рали
Магистрално Рали е триизмерна рали игра която изисква UNITY PLAYER. За да постигнеш целта си трябва да поставиш два рекорда - за максимална скорост и за дрифт на всяка голяма магистрала в града. Избери си кола и се впусни в надпреварата.
Магистрално Рали
4.67
62,6K