Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Фред Фигелхорн
Много добър 4
(1 глас)

Фред Фигелхорн

Фред Фигелхорн е игра в която трябва да бягаш и скачаш през нивото, за да помогнеш на Фред да стигне до новата си изгора Джуди преди Кевин да успее да го спре. Бягай и прескачай препятствията възможно най-бързо. Успех.
Посещения: 2117 Добавено: пн 23 сеп 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Европейски Футболен Шампионат
Европейски Футболен Шампионат е много добре направена футболна игра. Избери си отбор, и се впусни в надпреварата. Крайната ти цел е да спечелиш купата, за това не губи повече време. Успех.
Европейски Футболен Шампионат
4.60
86,5K
Командо: Ръш
Командо Ръш е стратегическа игра със супер известния екшън герой Рамбо. С твоя помощ той трябва да изпълнява различни военни мисии, да ъпгрейдва оръжията си, да тренира нови единици и да разбие вражеската база за да отключи следващата мисия.
Командо: Ръш
3.75
17K
Бягай Марио Бягай
Аркадна игра със любимият ви герой на Нинтендо Супер Марио. Помогнете на бягащият Марио да премине през нивата, като прескача препятствията, които срещне по пътя си.
Бягай Марио Бягай
4.33
35,6K
Зомбалити
Зомбалити е готина игра - микс между аркадния и логическия жанр. Ти си в ролята на младо момче, затворено в къща пълна със зомбита гладни за плът. Трябва да намериш път за бягство от всяка стая и да се сражаваш с зомбитата които ще се опитват да те спрат. Успех.
Зомбалити
3.00
3,7K
Екстремен Скейтър
Екстремен скейтър е много яка спортна игра със скейт. Взимай дъската и излез на улицата. Спускай се по наклонените улици и се опитай да събереш колкото можеш повече монети. Прави и сложни трикове докато летиш по пистата. Успех.
Екстремен Скейтър
4.00
14,9K